Tökéletes családi pihenést tervez?

Egy családi utazás megszervezése komoly fejtörést is okozhat. Különösen, ha először indul babával útnak az ember. Nem könnyű gyerekes szülőként jó szállodát választani. Segítünk a választásban!

Mikor megszületik az első gyermek, bizony már nem elég egy hirtelen elhatározás, felkapni egy hátizsákot és irány a NAGYBETŰS pihenés. Új dimenzióba lép az utazás megszervezése. Nem könnyű gyerekes szülőként jó szállodát választani. Megkezdődik a keresés, de olyan hosszú a lista, aminek meg kell felelnie egy családbarát szállásnak, hogy nem könnyű gyerekes szülőkét jó szállodát választani.

Jó legyen a babának, a nagyobbak se unatkozzanak, a szülők is pihenni szeretnének, esetleg a nagymama és a nagypapa is csatlakozna... szép is legyen... zöld is legyen... víz is legyen bőven... és messze se legyen.

Forrás: Travelo

És akkor egyszer csak belebotlanak a névbe: Kolping. http://www.kolping.hotel.hu/ A családbarát hotel Alsópáhokon, ahol 19 éve látják vendégül a családokat! A barátok is ide járnak, az újság is megírta és a neten is bele-belefutunk. Biztosan már Önök is hallottak róla ezt-azt.

Nagyon drága.

Cáfoljuk!

A pihenés költsége a Kolping Hotelben tervezhető! A szolgáltatások jelentős részének korlátlan használatát és a programokon való részvételt is tartalmazza az ár. Bizonyos időszakokban azonban még ezt is tudják fokozni. Programgazdag hétvégékkel és témahetekkel tovább növelik az élményeket, és tesznek bele még gyerekprogramot, wellness kényeztetést, családi kikapcsolódást.

Itt tényleg nem ciki a gyerek.

Megerősítjük!

Náluk nem kell vigyázzban ülni az étteremben, és csendben sétálni a kertben. Ebben a négycsillagos szállodában nem várják el, hogy a gyermek is tudjon „négycsillagosan viselkedni". Fontosnak tartják, hogy a családi üdüléssel együtt járó mozgalmas kavalkád miatt ne kelljen a szülőnek kellemetlenül éreznie magát. Itt valóban nem ciki a gyerek!

A személyzet ért a gyerekek nyelvén.

Megerősítjük!

A Kolping Hotel dolgozói valóban értenek a gyerekek nyelvén! Nem jönnek zavarba, ha kiborul a leves, vagy eltörik a mécses! Náluk egy recepciós nem csupán kiadja a szobakulcsot, hanem ismerősként köszönti a törzsvendégeket, a szobaasszony nem csupán kitakarít, hanem tiszta otthont teremt egy kisbaba érkezéséhez, a szakácsok nem csupán vacsorát készítenek, hanem kedvenceket főznek, és ha kell, liszt nélkül sütnek palacsintát, hogy egy lisztérzékeny kisgyerek is jóllakjon. A családbarát vendéglátás náluk természetes, és különleges szakértelmet igényel. Minden dolgozó szeretettel fordul a vendégek felé, és a Kolping Hotelben a mosoly is egy munkaeszköz.

Csak családoknak!

Cáfoljuk!

Most már nem „kötelező" gyereket is vinni! Az új fejlesztéseknek köszönhetően a párokat is várják. Igazi kuriózum a páros masszázs rituálé, ahol a párok újra felfedezhetik az együtt töltött idő szépségét.

És hogy lehet csend és béke egy hotelben, ahol sok a gyerek? Ezt is megoldották! Létrehoztak egy gyermekmentes övezetet kizárólag felnőtteknek! Fedett termál és úszómedence fény- és hangterápiával, csendes pihenőterek, szaunapark, élményzuhany, védett pihenőterasz és napozókert várja a kikapcsolódni vágyókat.

Dőljenek hátra és élvezzék a pihenést gyerekekkel is, mert ez náluk nem „lehetetlen kategória"!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek