Az élmény a legjobb ajándék!

Az élmény a legjobb ajándék!

Nosztalgikus kikapcsolódás Nagyszülőknek, wellness kényeztetés Anyukáknak és Apukáknak, felhőtlen pancsolás és középkori kalandok gyerekeknek! A Puchner Kastélyszállóba szóló karácsonyi ajándékutalvánnyal szerettei kellemes napokat tölthetnek varázslatos környezetben: 3 éjszaka szállás félpanziós ellátással, már 51.000 Ft/ 2fő / 3éj áron, extrán hosszú felhasználási idővel!

A négycsillagos bikali Puchner Kastélyszállóban gyönyörű környezetben ötféle szálláshangulat várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. A Kastély az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője, mintha a Habsburgok korába csöppentünk volna vissza. A reneszánsz Palota szobáiban és lakosztályaiban a Mátyás király korabeli főúri kényelem élvezetének különleges érzését élhetjük át. A XVIII. századi francia stílusú Udvarház épülete egy korabeli fogadót idéz a fagerendák, kő és tégla hármasával. A Fürdőház mediterrán hangulatú szobáival és lakosztályaival várja vendégeinket néhány lépcsőfokra a wellness szolgáltatásoktól. Vendégházunk remek választás lehet cégek, baráti társaságok, csoportok vagy akár családok számára is.

Fotó: Puchner Birtok-Bikal

Szállodánk valódi wellness fellegvár: Francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér, VIP fürdő és reneszánsz palotafürdő várja a wellness szerelmeseit.

Ételeink egyaránt igazodnak a magyar és nemzetközi konyha legújabb irányvonalaihoz, az aktuális évszakhoz és természetesen a régi megszokott hagyományos ízekhez. Ötféle étkezési helyszín várja vendégeinket.

Kastélyszállónk igazi családbarát szállás, ahol a közvetlen szomszédságban lévő középkori Élménybirtokkal karöltve egyedülálló mennyiségű és minőségű programokkal várjuk a család legkisebb tagjait! Visszaléphetünk a középkor világába, és mesterek, színészek, harcedzett lovasok, íjászok, gyakorlott madarászok segítségével kóstolhatunk bele elődeink színes életébe. Van itt minden mi szem-szájnak ingere: vidám, játékos színi előadások, bátorságpróbák, mókás felfedezőjáték a családnak, kézműves ajándékkészítés, ínycsiklandozó ételek stb.

Galéria: Az élmény a legjobb ajándék!Fotó: Puchner Birtok-Bikal

Megcsodálhatjuk a királyi solymászok ragadozó madarait, betekinthetünk a műhelyekben dolgozó kézművesekhez, a lovas lelátón pedig látványos lovagi küzdelemben lehet részünk. Ez egy igazán különleges világ, ahová belépve egyenesen a középkorban találjuk magunkat! Felnőtt és gyerek, fiatal és idős egyformán talál magának szórakoztató elfoglaltságot és megannyi finomságot. Feledhetetlen élmények az egész családnak!

Tipp: Ha a Puchner Birtokon pihen, kisméretű házi kedvencét se hagyja otthon! A szálloda és a kalandpark is kutyabarát, így együtt élvezhetik a Bikalon töltött időt!


Ötféle szálláshangulat, három wellness-részleg és az ország első családi élményparkja egy helyen!

A Karácsonyi ajándék 2014 csomagért kattintson ide!

PUCHNER BIRTOK-BIKAL

Puchner Kastélyszálló**** és Reneszánsz Élménybirtok

7346 Bikal, Rákóczi utca 22.

+36 72459-546, -547, -548

www.puchner.hu, www.elmenybirtok.hu, www.puchnerbirtok.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek