Egy KutyaJó szálloda az Őrségben

Az Abbázia Country Club***superior kutyabarát szálloda az Őrségben várja a kikapcsolódásra vágyó gazdikat és négylábú kedvenceiket. A hotel az idei évben elnyerte az Év kutyabarát szállodája címet.

 

Az Abbázia Country Club***superior kutyabarát szálloda az ország délnyugati szegletében, az Őrség- Göcsej-Hetés tájegység találkozási pontjánál, a szlovén határtól pár percre, Nemesnép falucska határban bújik meg. A dimbes-dombos környék kedves falusi hangulata, a szebbnél szebb látnivalók, az izgalmas gyalogos és kerékpáros túraútvonalak, a termálfürdők közelsége és a térség alatt húzódó energiavonalak mágnesként vonzzák a városi nyüzsgéstől megfáradt, stressztől elcsigázott embert. Az Őrségbe látogató vendégeket egész évben számtalan gasztronómiai és kulturális programlehetőség várja (a"Virágzás napjai"művészeti fesztivál, Őrségi Vásár, „Hétrétország" fesztivál, Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál).

Fotó: Abbázia Country Club


Érkezzen kettesben párjával egy romantikus vidéki víkendre vagy gyermekekkel és a család kedvencével, az Abbázia Country Clubban a család minden tagjára önfeledt pihenés vár. A szálloda rusztikusan barátságos hangulattal, sport és szabadidős szolgáltatásokkal, tradicionális konyhával és magyaros vendégszeretettel vár minden kedves vendéget. A tágas családi apartmanokban és igényes stúdiószobákban zavartalanul pihenhetik ki a rohanó hétköznapok fáradalmát a hotel vendégei. A szállodát körülvevő végtelen, sűrű erdő tökéletes kikapcsolódást ígér.

Fotó: Abbázia Country Club



A vadregényes, természetközeli elhelyezkedés, a csend, nyugalom és a friss levegő ideális a nagy sétákra, túrákra vágyó gazdiknak és négylábú kedvenceiknek. Az említett adottságait kihasználva, (és mint elkötelezett állatbarátok) a szálloda állatbarát vezetősége (a szálloda) úgy döntött, megnyitja kapuit a kutyatartó utazók eddig méltatlanul elhanyagolt közössége felé, és kutyabarát szállásként üzemel. A kutyás vendégeket speciális ajánlatokkal és kedvezményekkel várják. A kutyusok pihenhetnek a gazdikkal együtt a kényelemes, kertkapcsolatos apartmanokban, vagy szalmával borított, fedett kültéri boxot is tudnak biztosítani azoknak a kutyusoknak, akik otthon sincsenek hozzászokva, hogy a házban pihenjenek. A hotel munkatársai apró ajándékkal és kutyás extrákkal (pléd, etetőtál, itatókulacs) kedveskednek a négylábú vendégnek. A szálloda szinte minden területe (közösségi terek, étterem, füvesített kert) látogatható a kutyusoknak is, semmilyen korlátozó megkülönböztetés nem vonatkozik rájuk.

A kutyabarát hozzáállást mi sem bizonyítja jobban, hogy idén szeptemberben a Kutyabarát.hu szervezésben első alaklommal megrendezett Év Kutyabarát Helye versenyben szálloda kategóriában a leadott szavazatok alapján az Abbázia Country Club nyerte el az Év Kutyabarát szállodája megtisztelő címet.

Fotó: Abbázia Country Club



A szálloda saját lovas komplexummal rendelkezik, mely ápolt iskolalovakkal és képzett oktatókkal minden lovassporthoz ideális helyszínt kínál. A saját lóval érkező vendégek lovai számára tágas boxokat biztosítanak és a vendéglovak ellátásáról is gondoskodnak. A környéken egyedülálló módon az Abbázia Country Clubban lovasterápiával is foglalkoznak.

Rejtőzzön el a világ szeme elől az Abbázia Country Clubban és fedezze az Őrség rejtett kincseit!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek