Gyógyító pihenés, pihentető gyógyulás: Hotel Délibáb Hajdúszoboszló

Sokunkban fel sem merül, de a pihenés és az egészségmegőrzés összeköthető, ha olyan helyszínt választunk, mint a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb****. Novemberben ráadásul 50% kedvezménnyel várjuk!

 

Sokunkban fel sem merül, de a pihenés és az egészségmegőrzés már egy wellness hétvége alatt is összeköthető, ha olyan helyszínt választunk, mint a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb****. Tegyen egészségéért azzal, hogy néhány napos wellness kikapcsolódását szállodánkban tölti el, ahol a saját, osztott, termálvizes medencénkben található gyógyvíznek köszönhetően teste is gyógyul, regenerálódik.

Fotó: Hotel Délibáb Hajdúszoboszló



A hajdúszoboszlói gyógyvíz a maga nemében egyedülálló, hiszen az 1100 méter mélyről feltörő 75°C-os víz a legtöbb gyógyvízben megtalálható nátrium-klorid (konyhasó) és ammónium-klorid (szalmiáksó) mellett olyan fontos nyomelemeket is tartalmaz, mint a jód, bróm, lítium, vas, magnézium, titán, vanádium, cink, sőt bitumenhez kötve ösztrogén is. Ezeknek a fontos ásványi anyagoknak és nyomelemeknek a jelenléte egyre jobban felértékelődik a modern élet mindennapjaiban, amikor nagyon kevés idő marad pihenésre és arra, hogy testünk-lelkünk gondozására időt fordítsunk.

Még mindig kevesen ismerik és használják ki az OEP által támogatott kezelés csomagokat, amelyek már napi 1 200,- Ft/ fő ártól elérhetőek és napi 4 db kezelést (kádfürdő, iszappakolás, súlyfürdő, szénsavas fürdő, orvosi masszázs, vízsugár masszázs, víz alatti csoportos gyógytorna) biztosítanak az orvosi konzultációtkövetően. Még beutaló sem szükséges, hiszen szállodánk saját reumatológus szakorvosa elvégzi az állapotfelmérő kivizsgálást és felírja a szükséges kezeléseket. Ezek a kezelések megelőzésre is kiválóan alkalmasak, tévhit az, hogy kizárólag már kialakult betegségek esetén, az idősebb korosztály számára fontosak.

Fotó: Hotel Délibáb Hajdúszoboszló



Ki ne küzdene napjainkban derékfájással, az ülőmunka következtében kialakult izomkötöttséggel vagy a mindennapi stressz okozta tünetekkel? Ez ma már a 30-as korosztályt is érinti, és sokan nem tudják, hogy a hajdúszoboszlói gyógyvíz stresszprevenció és –kezelés esetén is hatékony megoldás, már néhány nap alatt is csodát tesz szervezetünkkel. A vízben megtalálható ösztrogénnek köszönhetően a gyógyvíz pozitív hatást gyakorol meddőség esetén is, mely sajnos ugyancsak gyakran előforduló probléma napjainkban.

Miért ne kötné hát össze a tervezett wellness kikapcsolódást, a családdal együtt töltendő rövid pihenést azzal, hogy egészségéért is tegyen?

Mindez négycsillagos szállodai környezetben elérhető Vendégeink számára. A teljes kikapcsolódást tovább segítik 2012-ben felújított, art deco stílusú kényelmes szobáink, a Délibáb Wellness Oázison megtalálható sodrófolyosós élménymedence, a merülő medencével rendelkező szauna világ és wellness kezeléseink. A gasztronómiai élményeket a panziós étkezéseknek helyet biztosító Borostyán éttermünk és a Gault & Millau 2014-es kalauzában 11 pontra értékelt Mirage a'la carte éttermünk kínálata biztosítja, míg délutánonként egy kellemes kávé és szállodánk saját cukrászatábankészült házi finomságok mellett olvasgathat a Mirage kávézóban.

Fotó: Hotel Délibáb Hajdúszoboszló


Novemberben ráadásul 100% pihenést kínálunk 50% kedvezménnyel, hiszen Páratlan Páros akciónk keretében most Párja, Barátja, Barátnője vagy Útitársa most szállodánk Vendége!

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, jöjjön el pihenni és gyógyulni Hajdúszoboszlóra!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek