Wellness a családdal! Őszi tippünk

Wellness a családdal! Őszi tippünk.

Legyen élmény a családi nyaralás mindenki számára! Válasszunk olyan wellness szállodát, amely profi a családos vendégek kiszolgálásában. Bemutatjuk a megújult exclusive 4*-os Wellness Hotel Katalint.

Újdonságok és ritkaságok a wellness hotelben

Az őszi szünetben már új játszólabirintussal is kibővül a játszóház, mely a gyermekek paradicsoma. Mutyi bohóc játszóházi partijával és póni lovaglással várja a gyermekkel utazókat a gyenesdiási Hotel Katalin. A szálloda méretéhez képest óriási beltéri élményfürdővel rendelkezik, melyben gyerekpancsoló, 33-36°C-os meleg vizek és szaunák is megtalálhatóak. Újdonság a játszóház mellett a sókamra is és a hatalmas fitnesz terem cardio gépekkel és multifunkciós emelőgépekkel, mely október elejére készül el.

Forrás: Travelo

Finom ételek és gyermekbüfé a kínálatban

A vendéglátók ebben a szállodában jól tudják, hogy a kitűnő gasztronómiával meg lehet fogni a vendégeket, ezért is olyan sok a törzsvendége a hotelnek. Apró vendégeik számára gyermekbüfével is készülnek. A vendégek kérésére odafigyelnek az esetleges étel érzékenységre.

Forrás: Travelo

Exclusive családi szobák a pihenéshez

Tágas és modern szobák, több légterű családi szobák, hogy kényelmes legyen a nyaralás. Wifi és led TV vagy éppen a fürdetőkád, fellépő vagy utazóágy is természetesen mindenhol elérhető. Ha pedig melegíteni szeretnénk a piciknek, akkor 24 órán át rendelkezésre áll 2 db felszerelt babakonyha is.

Forrás: Travelo

Kirándulás és kerékpározás a Balatonon

A Keszthelyi-hegység lábánál számtalan túraútvonalat kínál a térség. A szálloda közvetlenül a Balatoni bringakörút mellett található, így jó kiindulópontja lehet egy túrának. Közel 100 db kerékpár, a pótkerekestől a felnőtt túrakerékpárig. Gyermekülések és gyermekutánfutók sora is a bringapark része. Aktív kikapcsolódás a családnak!

Forrás: Travelo

Lájkoljon a Facebookon!

Családbarát Wellness Hotel Katalin****

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek