Versenyfelhívás: Gastro Design 2014

Keressük Magyarország legszebb éttermeit, bárjait, szállodáit, streedfood-jait és szórakozóhelyeit! Díjazzuk az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezzen augusztus 8-ig!

Egy étteremben a legfontosabb az ételek minősége és a szerviz kifogástalan, magas színvonala, ugyanakkor a vendéglátóegység vizuális megjelenése is fontos szerepet játszik a vendégek megnyerésében.

Sok munkát fektetett az étlap és az itallap megtervezésére? Álmatlan éjszakákon próbálta elképzelni, milyen legyen az ideális a honlap és az étterem arculata? Együtt izgult a belsőépítésszel a legharmonikusabb tér kialakításakor?

Ha úgy érzi, jogosan büszke vendéglátó-ipari egysége étlapjára, itallapjára, grafikus arculatára, weboldalára, belső kialakítására, mutassa meg másoknak is, nevezzen Gastro Design versenyünkre! Reklámpiaci és vendéglátó-ipari szakemberekből álló, kilenctagú szakértő zsűri bírálja el a pályázatokat, ugyanakkor a nagyközönség szavazatai alapján különdíjakat is kiadunk a legjobbaknak.

A Turizmus Trend szaklap keresi Magyarország legszebb éttermeit, bárjait, szállodáit, különleges kifőzdéit és szórakozóhelyeit! Versenyünk célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátó-ipari kommunikációt és márkamegjelenést.

Várjukbármely Magyarországon működő kisebb-nagyobb vendéglátóegység (étterem, szálloda, söröző, borozó, bár, pub, kocsma, szórakozóhely, hajó, cukrászda, kávézó, delikátüzlet, streetfood stb.) pályázatát.

Összesen 6 kategóriábanvárjuk a nevezéseket. Ezek a következők:

1. ÉTLAP- ÉS ITALLAPDESIGN

A kategóriában a vendéglátóhelyeken használt menük vizuális kialakítását díjazzuk, funkció és vizuális megvalósítás egységét keressük.

2. WEBOLDAL ÉS MOBILOLDAL DESIGN ÉS FELHASZNÁLHATÓSÁG

A kategóriában a vendéglátóhelyek online megjelenését díjazzuk. A dizájn és funkcionalitás egységét és harmóniáját keressük.

3. LOGÓ ÉS GRAFIKUS ARCULAT

A kategóriában a vendéglátóhelyek vizuális megjelenését díjazzuk, a cél a funkció és a megfelelő forma összhangjának megtalálása.

4. VENDÉGLÁTÓIPARI KIEGÉSZÍTŐK

Márkázott tányér- vagy poháralátét, edény, evőeszköz, szalvéta, gyufa stb. A kategóriában a márkainformációkat hordozó kiegészítő elemeket díjazzuk, vizuális szempontból.

5. VENDÉGLÁTÓIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – ZÁRT TÉR

A kategóriában a térkialakítást, a funkció és esztétikum, megvilágítás stb. egységét díjazzuk.

6. VENDÉGLÁTÓIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – NYITOTT TÉR

A kategóriában a térkialakítást, a funkció és esztétikum egységét díjazzuk.

A versenyről és az eredményekről folyamatosan beszámolunk online felületünkön, a www.turizmusonline.hu-n és a www.kreativ.hu-n, illetve Facebook oldalunkon, valamint a partnereinknek küldött hírlevélben. A díjazottakat lapunkban is bemutatjuk.

Nevezési határidő:Augusztus 08. péntek 18.00

Nevezési díj:9 900 Ft + áfa / nevezés

A ZSŰRI TAGJAI:

–Benesch Ferenc, Ogilvy/Geometry Global, kreatívigazgató

–Krémer Julianna, Professional Publishing Hungary, művészeti vezető

–László Árpád, Robinson Étterem, tulajdonos

–Meződi Alice, Remíz Étterem, tulajdonos

–Mészáros Marianna, Danubius Hotels Nyrt., hirdetési és pr-menedzser

–Pyka Zsolt, Városi Tájkép Csoport, forma- és tájépítő iparművész

–Ráday Dávid, Hello Woods

–Szántó Zoltán, Turizmus Trend, főszerkesztő

–Vágó Ágnes, Vendég & Hotel, felelős szerkesztő

Küldjön egy képet kedvenc étterméről, értékes ajándékutalványt nyerhet!

Melyik az ország legszebb étterme? Hol van a legszebb kerthelyiség? Hol találkozott a legegyedibb étlappal?Töltsön fel egy képet kedvenc vendéglátóhelyéről az Instagramra #gastrodesign2014 hashtaggel és értékes vouchereket nyerhet!

A Gastro Design verseny közönségszavazásán a nagyközönség fotóit várjuk kedvenc éttermeikről, kerthelyiségeikről, étlapjaikról, esetleg egyéb ötletes kiegészítőkről.A szavazáshoz nem kell mást tenni csak Instagramon bejelentkezni az adott helyről, feltölteni egy képet #gastrodesign2014 hashtaggel ellátniés ezzel máris több eséllyel indulhat a versenyen kedvenc vendéglátóhelyünk.

Fontos, hogy a közönségszavazás díjazása során a zsűri a legtöbbször hashtaggelt vendéglátóegységet fogja díjazni, viszont csak abban az esetben, ha a verseny 6 kategóriájának bármelyikében már adott le nevezést.

A közönségszavazásban minden indulónak biztosítunk egy nyomtatásra kész flyert, melyet csak ki kell nyomtatni és a vendégek számára jól látható helyen elhelyezni.

A szavazók között pedig értékes vouchereket sorsolunk ki.

Jelentkezés és további info:

Légrády Edit,

e: legradye@ttrend.hu
t: + 36 1 430 4591
f: + 36 1 430 4579

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek