Nyári shoppingtúra a Premier Outletben

Útban a Balaton vagy a tengerpart felé érdemes megállni a Premier Outletben, ahol a nyári ruhatár akár az utolsó pillanatban is beszerezhető, ráadásul a belvárosi áraknál jóval olcsóbban. A Center a legnagyobb világmárkákat most akár több mint 70% kedvezménnyel kínálja.

Nyaraláskor a magyar családok az átlagosnál jóval többet költenek, hiszen ilyenkor az örömteli pillanatok, és nem a takarékosság a fontos. A családi költségvetés viszont helyrebillenthető, ha a nyaraláshoz szükséges kellékeket jó áron vásároljuk meg. A biatorbágyi divat outlet központ, a Premier Outlet a minőségi világmárkákat most akár több mint 70%-os kedvezménnyel kínálja, a belvárosi vagy a balatoni üzletek áraihoz képest. 

Forrás: Travelo

Ráadásul a Premier Outlet útba esik a Balaton vagy a tengerpart felé is, így a hiányzó fürdő- vagy sportruha egy rövid kitérővel az utolsó pillanatban is beszerezhető. Bikinit és fürdőnadrágot a Calzedonia, Intimissimi és Tezenis üzletében találunk, ahol az óriási választékból egy teljesen egyedi bikinit is összeállíthatunk. A nyári sportok rajongói a Budmil, a Heavy Tools és a Helly Hansen outletekben kaphatnak úszódresszt, strand shortot és strandpapucsot. Ha a divatos megjelenés a fontos, az Undercolors of Benetton üzletbe érdemes benézni. Ha pedig pont a bőrönd hiányzik, a Samsonite outlet a megoldás!

A Premier Outlet 1780 ingyenes, őrzött parkolóhellyel várja a nyaralókat.

További információ: facebook.com/PremierOutletsCenter

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek