Boldog gyerekek, pihenő szülők, SZÉP élmények

  Ha hihetünk az időjósoknak, meleg nyarunk lesz idén - érdemes hát jól körülnézni az utazási ajánlatok rengetegében, hogy választott úticélunk minőségben és programválaszték tekintetében is megfeleljen az elvárásainknak. Ráadásul SZÉP kártyával fizetőknek 5.000 Ft értékű kedvezménykupon jár a Danubius vidéki szállodáiban!

  Mit is kell „tudnia" egy jó nyaralásnak?

  Kényeztessenek minket, fürödhessünk, napozhassunk, mozoghassunk kedvükre és terülj-terülj-asztalkám csábítson, akár naponta többször is! Fontos, sőt talán az egyik legfontosabb szempont, hogy a gyerek is jól érezze magát! Mi, szülők, pihenni érkezünk egy szállodába, de a gyerekeink... ők valami egészen másért! Kicsik vagy nagyok, fiúk vagy lányok, félénkek vagy bátrak; őket a felfedezés, a kaland, az izgalom és a játék hajtja. Engedjünk teret vágyaiknak, hagyjuk őket néhány napig önfeledten játszani – mégpedig profi animátorok irányításával! A gyerekbarát szállodában a gyerekekre biztosan nem lesz gondunk, reggeltől-estig vidám tematikus programok várnak minden korosztályt! Az animátorok programjain jó kezekben vannak: íjászkodnak, rókára vadásznak, kincset keresnek vagy éppen vetélkednek. A szállodánként változó kínálatban szerepel aszfaltrajzverseny, mozaikkép-készítés, öko suli, számháború, homokvár építés, kreatív kézműves foglalkozások, sorversenyek és arcfestés. Nincs olyan gyerek, aki ne szeretne vízágyúzni, pancsolni, fröcskölni – kedvencük lesz a vízivilág.Míg a felnőttek pihennek, kipróbálják az élmény és gyógymedencéket vagy kényeztetik magukat egy kellemes masszázzsal, a gyerekek vígan játszhatnak a Danubius Bubbles Club sárkányaival a sok színes játékkal megpakolt játszószobában vagy a fajátékokkal gazdagon felszerelt játszótéren. A Bubbles Club sárkányai ugyanis beköltöztek a Danubius szállodáiba! Minden gyerek megtalálhatja a neki való sárkány barátot és program típust, csak követni kell a buborékokat... ahol buborék van, ott sárkány is van! A családi együttlétet elősegítő programokból is akad bőven: családi olimpia, családi zumba és –foci, közös kirándulás, izgalmas kvíz vagy társasjáték. A gyermekeinkkel gondtalanul együtt töltött idő varázslatos pillanatait nemcsak a családi foglalkozásokon élhetjük meg, de az étteremben is, ahol a reggeli- és vacsoraételek bőséges választékában könnyű megtalálni a kicsik fogára valót - a gyermek büfé sarok roskadozik a kis vendégek kedvenc fogásaitól.

   

  Galéria: Családi nyaralás a Danubius szállodáibanForrás: Travelo

  A Danubius gyerekbarát szállodákban – Bükön, a hévízi Aquában, a balatonfüredi Hotel Marinában és Annabellában valamint a soproni Hotel Lövérben - a gyerekek kitüntetett figyelmet élveznek - a színes programválasztékból szemezve dönthetnek saját szórakozásukról. A gyerekkedvezmény akár a 100%-ot is elérheti. A szállodák tematikus programcsomagokat is kínálnak, mint például a Locsi-pocsi napok vízidisco-val vízitündér választással és vízivetélkedővel, Ákombákom napok a kreatív csemetéknek, négynapos Mágus Tanoda a kis bűvész tanoncoknak, a többszörös nemzetközi bűvészverseny-győztes Galambos Ferenc vezetésével.

  A legkisebbekkel is érdemes útra kelni, hiszen a babás nyaraláshoz szükséges felszerelések, napfénytől védett babamedence, játszószoba áll a rendelkezésükre. A Baba-mama idejöjjön hétvége mesés-zenés, mocorgó- és kismamatornás programokat, baba-mama úszást tartogat.

  Válasszon programot és válasszon szállodát! Foglaljon "SZÉP KEDVEZMÉNY" jelszóval, és fizesse szobaszámláját SZÉP kártyával az 5.000 Ft értékű kedvezménykuponért!

  www.danubiushotels.hu

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!