Shoppingolj a repülőjegyért!

Újra itt vannak a Joy Napok, amikor a legmenőbb nyári ruhákkal és kiegészítőkkel töltheted fel a gardróbodat a szuper kedvezmények segítségével. Ha a Wizz Air Hitelkártyával fizetsz a friss szerzeményekért, még jobban jársz: vásárlásaiddal pontokat gyűjtesz, amiket később repülőjegyre válthatsz.

Nyaralásra gyűjtesz, és emiatt lelkiismeret-furdalásod van, ha vásárolni mész? Az Erste Bank és a Wizz Air együttműködésével létrejött Wizz Air Hitelkártyával vásárlásaiddal teheted olcsóbbá az utazást. Ugyanis minden kártyás vásárlás után pontokkal leszel gazdagabb, amiket Wizz Air repülőjegyekre és a légitársaság egyéb szolgáltatásaira válthatsz be.

Fotó: WizzairForrás: Travelo

 A Wizz Air Hitelkártyáddal a hétvégi nagybevásárlás közben, a benzinkútnál, gyógyszertárban vagy akár a sminkcuccok beszerzésekor egyaránt hozzájárulsz a nyaralásodhoz: a vásárlások után 100 forintonként 2 pontot kapsz, amiket Wizz Air repülőjegyre vagy egyéb szolgáltatásokra, például extra lábhelyre vagy elsőbbségi beszállásra válthatsz be, egy pont=egy forintnak felel meg. Így akár ingyen vagy jóval kedvezményesebben juthatsz el kedvenc külföldi városaidba, hiszen már havi 30 000 elköltött forint után 600 forint értékű pont lesz a számládon.

Fotó: WizzairForrás: Travelo

 Ha kinézted az úti célt és megvetted a repülőjegyet, ezért 100 forintonként 4 pontot kapsz, így a következő külföldi kalandra sem kell sokat várnod. Ráadásul, ha 2014. június 2-ig igényelsz Wizz Air Hitelkártyát, és háromszor vásárolsz vele, 20 000 forintos Wizz Air ajándékutalvány és 10000 üdvözlő pont lesz a jutalmad.

Mindegy, hogy jeges italokat kortyolgatva lógatod a lábad a vízparton, vagy egy nyüzsgő metropoliszt veszel a nyakadba, jó, ha kéznél van a hitelkártyád. Bármikor adódhat olyan vészhelyzet, vagy éppen egy kihagyhatatlan vásárlási lehetőség, amikor nagyobb összegre lesz szükséged, sőt a szállást vagy autóbérlést is egyszerűen kifizetheted vele. A Wizz Air Hitelkártya díjmentes, külföldi utazásokra szóló baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást is tartalmaz, illetve a kártya további előnye, hogy dombornyomott, így külföldön is minden gond nélkül tudsz fizetni vele.

Fotó: WizzairForrás: Travelo

További információ: http://www.erstebank.hu/extras/wizzair

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek