Utazás kiállítás 2014 - HUNGEXPO

Magyarország legnagyobb turisztikai kiállítása, közel 30 ország 500 kiállítója február 27. és március 2. között a Hungexpo Vásárközpontban.

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban az Utazás kiállítás nyitja a tavaszi szezont. Az ország legnagyobb turisztikai seregszemléje számos programot, nyereményeket ígér látogatóinak és közel 30 ország 500 kiállítójának ajánlatai közül válogathatnak.

Az Utazás kiállítás nagykövete Kandász Andrea, akivel az eseményt megelőző hetekben és a kiállítás alatt is többször találkozhatnak majd.

A kiállítás szakmai fórumot teremt a turisztikai szektor számára. Az első napon, február 27-én rendezik meg az Utazás Fórum konferenciát. Ahogy 2013-ban, idén is drágább belépőjegy lesz érvényes az első, szakmai napra.

Kiemelt téma idén a családi utazás, mely jegyében speciális utazási ajánlatokat kínálnak majd a családoknak a résztvevő irodák. A családosokat gyerekjátszó, pasimegőrző és hölgysarok is várja. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét lesz közönségjáték. A belépéskor minden látogató pontgyűjtő füzetet kap, mely kitöltésével értékes nyereményekre tehetnek szert. A közönségjáték ügyességi feladatait is a családi utazás és készülődés határozza meg.

Külföldi díszvendégünk Tunézia. A standjukon kézműves gyerekjátszónak és a színpadi programok sorában feltűnő néptáncbemutatóknak és divatbemutatóknak köszönhetően ismerkedhetünk meg kultúrájukkal. Belföldi díszvendégünk Pécs. A kultúra városaként aposztrofált Pécs, standján és programjain keresztül mutatja be, miben rejlik sokszínűsége.

Kulturális díszvendég pedig Matyóföld.

A kiállításon a Magyar Turizmus Zrt. több száz négyzetméteres standján számos hazai várossal és régióval ismerkedhetnek meg, a külföldi képviseletek és utazási irodák Tenerifétől az afrikai kontinensen keresztül a skandináv országokig a nemzetközi utazási lehetőségeket is bemutatják.

Az Utazás kiállítás egyidejű rendezvénye az Afrika Expo, a Karaván Szalon - kemping és karaván kiállítás, és a Port.hu BringaExpo. A kiállításokat egy belépőjeggyel nézhetik meg a kiállítók, melyet online elővételben kedvezményes 1500 Ft-os áron vásárolhatnak meg:

http://utazas.hungexpo.hu/jegyvasarlas

A közönségjáték, a színpadi programok mellett a kiállítók standjain idén is több játék, könnyűzenei koncertek szórakoztatják a látogatókat.

A csütörtöki napon az Utazás hivatalos After Party-ja 21 órakor kezdődik a Tópart Budapestben /a Városliget műjégpálya épülete/, ahova welcome drinkkel várják a turisztikai szektor szakembereit.

Bővebb információ a programokról, a kiállítói listáról és belépőjegyárakról a kiállítás weboldalán és facebook oldalán:

www.utazas.hungexpo.hu

www.facebook.com/utazaskiallitas

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek