Nyugalmas várakozás, meghitt ünneplés

A karácsony és advent tele van izgalommal, várakozással, olykor feszültséggel. Éppen ezért érdemes egy pillanatra megállni a rohanásban és elgondolkodni azon, mivel tehetjük teljesebbé ezt az időszakot.
 

Forrás: Origo

Még csak az első falevelek estek le, de lassan lehullik az első hópehely is, és egy pillanat alatt itt lesznek az ünnepek a maguk forgatagával. Egy pillanat alatt elszalad az idő, és már azon kell tépelődnünk, lesz-e idő mindent megvenni, megsütni, kitalálni, becsomagolni, kitakarítani, feldíszíteni és készen állni az ünnepekre.

Forrás: Origo

Az adventi időszak a karácsonyt megelőző negyedik vasárnapon kezdődik, és évszázadok óta arra hivatott, hogy ez idő alatt testileg és lelkileg is felkészülhessünk a karácsonyi ünnepekre.

A hévízi NaturMed Hotel Carbona az ünnepvárás alkalmából az Adventi akció keretében, december első három hetében nagyon kedvező árakkal várja azokat, akik két napra vagy akár hosszabb időre is kiszakadnának a hétköznapokból, hogy megkezdjék a felkészülést az ünnepekre. A vendégszeretetéről, barátságos légköréről híres szállodában lehetőség van arra, hogy pihentető fürdő- és masszázskúrákkal, zamatos vacsorákkal öltöztessük ünnepi köntösbe hétköznapjainkat, hogy utána újult erővel vethessük bele magunkat a karácsonyi készülődésbe.

Forrás: Origo

A Carbonában azokra is gondoltak, akik szakítva az elvárásokkal és hagyományokkal, inkább szállodában töltenék a karácsonyt. Ha a legnagyobb hévízi hotelbe megyünk az ünnepekre, biztosak lehetünk benne, hogy jut majd idő egymásra, és nem kell tartanunk a rohanástól. A szálloda minőségi fürdő- és szaunaszolgáltatásai mellett a vendégeket meglepetés ajándék is várja, és számos ünnepi program, melynek csúcspontja Szentpéteri Csilla zongoraművész és a Trió koncertje lesz december 25-én. Persze az sem mellékes, hogy a Carbonában még a karácsonyi vacsorát is bűntudat nélkül lehet elfogyasztani! A Carbona Karácsonyi Dallamok ünnepi ajánlata minden szempontból gondoskodik arról, hogy felhőtlen kikapcsolódással és bensőséges hangulatban tölthessék az ünnepeket azok, akik a pihenést választották karácsonyi időtöltésnek.

Kedvező áraival, bőséges kínálatával és egész évben barátságos, családias hangulatával felejthetetlen decemberi napokra és békés ünnepekre számíthat a hévízi Carbonában!

http://www.carbona.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek