Ősszel is Velencei-tó

Agárd, Gárdony, Velence -az ország szívében nem csupán nyáron, de őszidőben, hóesésben is színvonalas helyeken pihenhetnek, kapcsolódhatnak ki a vendégek. A kirándulások mellett a wellness és a gyógyászat is elérhető.

 

Masszázs, borkóstoló, termálvíz és kitűnő gasztronómia. Mindez együtt elérhető a Velencei-tó mellett, ahol mindjárt három ismert létesítmény is várja a messzi útról, de a közelről érkezőket is. Velencén a Velence Resort&Spa**** superior, Gárdonyban a Vital Hotel Nautis**** superior és az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő kínál kikapcsolódást, gyógyulást a vendégeknek.

A kirándulások célpontja lehet – a tél felé közeledve persze csak jól felöltözve – a Velencei-hegység. Ha pedig a séta, a fárasztó hegymászás után szükség volna némi állapotjavításra, akkor érdemes megpihenni az agárdi gyógyfürdőben, ahol a gyógykezelések mellett a termálvíz nem csupán a felüdülést, hanem jobb közérzetet is biztosít. 

Forrás: Origo

A két hotelben – Velencén és Gárdonyban – is a wellness szolgáltatások jelentik a vendégeknek a legnagyobb vonzerőt, persze csak ha nem vesszük számításba azt a tényt, hogy csodálatos kilátás nyílik a tóra, amely pihentető, lelket, testet nyugtató hatású. Az ősz beköszöntével a szabadtéri programok ugyan háttérbe szorulnak, a pezsgőfürdő, a simogató termálvíz, egy jó úszás a fedett medencében feledteti a tó felől fújó szelet, az esőt, és persze a havazást is jobb a meleg szoba oltalmából, vagy éppen a termálvizes medencéből megcsodálni. Az sem mellékes, hogyha leesik a hó, egy kis hófürdő is lehet vérpezsdítő, mielőtt a meleg víz átjárja minden porcikánkat.

Ha most indulunk, előtte érdemes meglátogatni a Velencei-tó hivatalos turisztikai Facebook oldalát, ahol novemberben értékes nyeremények várják a látogatókat!

Aktuális szállás és programajánlatokért, ingyenes térképekért és kiadványokért a tókörnyéki Tourinform irodákat érdemes felkeresni, ahol mindig naprakész ajánlatokkal várják az érdeklődőket.

Bővebb információ:

www.velencei-to.hu

www.facebook.com/velenceito.hu

Velencei-tó

Jó ez a hely

 

Forrás: Origo
Forrás: Origo

 

Forrás: Origo

 

Forrás: Origo

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek