Díjazott falatok a szüreti újbor mellé

Aki az ősz beköszöntével melegségre vágyik, a hévízi Hotel Carbona Magyar Termék Nagydíjjal elismert éttermében az étrendjének megfelelő különlegességek közül is válogathat a forró fürdőélmény és kikapcsolódás mellett.

 

A NaturMed Hotel Carbona****superiorbanaz egészségmegőrzés és a gyógyítás mellett kiemelt szerep jut a gasztronómiának, amely egyedülálló módon az egészségügyi szolgáltatásokkal összekapcsolva, integrált rendszerben működik Hévízen. A gasztronómia „lelke" a Carbonában az Attila étterem, amely idén különleges szolgáltatásaival és azok minőségével elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. Ezzel a szállodát már másodszor ismerték el a neves díjjal.

Forrás: Origo

Akik tehát a korán beköszöntött hideg őszi napok elől keresnek lelket és testet egyaránt melengető menedéket, vagy az őszi szüreti munkák fáradalmait szeretnék kipihenni, esetleg a tél beköszönte előtt szeretnék megerősíteni szervezetüket, azok nem csak a Carbona híres spa- és fürdőkultúrájában bízhatnak, de a szálloda konyhaművészetében is, mely szintén a vendégek egészség-megőrzését támogatja.

Forrás: Origo

A látogatók a hagyományos magyar és nemzetközi konyhaművészet mellett a reformkonyha és a különböző diétás ételek ínyencségei közül is válogathatnak. Az étterem nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a vegetáriánus és diétás ételkínálatában megjelenjenek a friss zöldségételek, az idénynek megfelelő alapanyagokból készült ételek, és a karcsúsító diéták mellett a speciális igényű vendégek glutén- vagy cukormentes kedvencei. Még a paleolit étkezésről sem kell lemondani a pihenés alatt.

Forrás: Origo

További könnyítés a kikapcsolódás során, hogy nem kell külön odafigyelni, számolgatni, hogy mely étel fogyasztható a diéta mellett. A NaturMed Hotel Carbona a hévízi szállodák közül ugyanis elsőként vezetett be éttermében színkód rendszert, mely a büféasztaloknál segít eligazodni a különböző diétákhoz és kalóriaszintekhez tartozó ételek között.

Forrás: Origo

Ősztől különleges meglepetéssel várja a gasztronómia és a fürdők szerelmeseit a Carbona. „Ízélmény és fürdővarázs" hétvégéje keretében első osztályú, friss alapanyagokból és főként a helyi gazdaságokból származó zöldségekből és húsokból készülő valódi ételköltemények közül válogathatnak azok, akik ellátogatnak a Carbonába egy feledhetetlen hétvégére. A zalai tájegységre jellemző sajátos ízek, tradicionális receptek mellett pedig talán még újbort is kóstolhatnak egy gyertyafényes vacsora mellett.

Ízélmény és fürdővarázs

  • 2 éjszaka szállás félpanzióval, amelyből:
  • 1 alkalommal 4 fogásos gálavacsora borkísérettel a régió boraiból
  • meglepetés bekészítés a szobában
  • 1 x kávé süteménnyel
  • korlátlan élményfürdő, uszoda, szauna-sziget, wellness-medence, termálfürdő, fitnesz terem és fürdőköpeny használat,
  • ingyenes rekreációs és preventív csoportos sportprogramon való részvétel a heti program alapján

Ár: 42 300 Ft/fő ártól

Érvényesség: 2013. szeptember 5. - 2013. december 22.

További információ: http://www.carbona.hu/

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek