Air France KLM, Alitalia és Delta Air Lines - a legnagyobb transzatlanti vállalati szövetség Világszerte 900 desztináció

  Szinte az egész világ elérhető

  Az Air France KLM, Alitalia és Delta Air Lines légitársaságok között létrejött vállalati fúziónak köszönhetően a világ több mint 900 úti célja vált könnyen elérhetővé; a közös transzatlanti hálózat közel 300 észak-amerikai, illetve körülbelül 200 európai, ázsiai és latin amerikai célállomást számlál világszerte. A vállalati szövetség összesen 144 repülőgépet üzemeltet, melyek naponta 250 járatot teljesítenek.

  Forrás: Origo

  Kényelem, magas minőségű szolgáltatások

  A transzatlanti szövetség hét központi repülőtér köré szerveződik: Amszterdam, Atlanta, Detroit, Minneapolis, a New York-i J.F. Kennedy, a párizsi Charles de Gaulle és a római Fiumicino. Ugyanakkor számos más forgalmas légikikötő is fontos szerepet játszik a szövetség mindennapi járatforgalmának lebonyolításában, így például Cincinnati, Lyon, Milánó, Salt Lake City és Memphis városok repülőtere is. Ezen repterek közös jellemzője az utasok számára nyújtott szolgáltatások magas színvonala.

  A szövetség járatain utazók problémamentes utazását segíti még a non-stop telefonos szolgálat, mely egyaránt rendelkezésre áll az európai és az észak-amerikai kontinensen is.

  Forrás: Origo

  Törzsutas programok vonzó előnyökkel

  A szövetség számos törzsutas programot is kínál utasai részére – minden járaton gyűjthetők Flying Blue, MilleMiglia vagy SkyMiles mérföldek is. A hűségprogramok jelentősen megkönnyíthetik az utazást, hiszen a tagok akár poggyász-szállítással, étkezéssel, repülőjegy vásárlással és rekreációs szolgáltatásokkal kapcsolatos előnyöket is élvezhetnek.

  17 millió utas már bizalmat szavazott

  A legnagyobb transzatlanti vállalati szövetség 17 millió utast szállít évente, ami az Európa és Észak-Amerika közti légiforgalom 26%-át teszi ki. Ez annak köszönhető, hogy a kiterjedt hálózat rendkívüli hatékonyságot biztosít – szinte az egész világot elérhetővé teszi. Ugyanakkor mérete nem megy a minőség rovására, aminek legfőbb bizonyítékát a kifogástalan szolgáltatások adják.

  A kezdetektől napjainkig

  A KLM és a Northwest Airlines légitársaságok 1997-ben aláírt megállapodásával létrejött a légiközlekedési iparág első vállalati szövetsége. Ezt követően az Air France és a Delta Air Lines 2007-ben kezdte meg együttműködését, melyhez 2010-ben az Alitalia is csatlakozott, és ezzel létrejött a legnagyobb transzatlanti vállalati szövetség. Ez a négy nagy légitársaság (Air France KLM, Delta Air Lines, Alitalia) tagja a SkyTeam légiszövetségnek is, mely a második legnagyobb globális légiszövetség. Az Air France KLM, az Alitalia és a Delta Air Lines közt létrejött szövetség mérföldkő a légitársaságok közti együttműködésekben.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!