Varga Tanya Hotel Konferencia és Szabadidő Központ

A Varga Tanya Hotel Konferencia és Szabadidő Központ Magyarország szívében a Kiskunsági Nemzeti Park mellett helyezkedik el, Budapesttől és Szegedtől is 1-1 órányira, az M5-ös autópályától 16 km távolságra. A több hektáros terület, a lenyűgöző környezet igazi felüdülést, kikapcsolódást jelent a hozzánk érkezőknek, remek helyszínt nyújtva a céges rendezvényeknek is.

 

Forrás: Origo

Konferencia termeink ideális körülményeket nyújtanak, legyen szó továbbképzésről, meetingről vagy akár vevőtalálkozókról.

Forrás: Origo

A fentiek alapján ideális helyet tudunk biztosítani az Önök cége számára ahhoz, hogy egy rendezvényt minél kevesebb szervezéssel minden igényt kielégítve egy színvonalas helyen tudják megoldani. Továbbképzések esetén felüdülést jelent a résztvevők számára, ha a nap folyamán programjaink valamelyikén részt vehetnek.

A mai stresszes, rohanó világunkban néha elengedhetetlen, hogy a munkatársak kiszakadjanak a hétköznapok megszokott világából és szórakozva, kötetlen formában legyenek együtt. Erre alakítottuk ki kalandparkunkat, ahol különböző ötletes, ügyességi feladatok, állomások várják a csapattagokat.

Forrás: Origo

Csapatépítésre kiválóan alkalmas még a „ Pusztaolimpia „ néven rendezett több feladatból összeállított programunk, melynek során régi hagyományokra épülő játékos feladatokat oldanak meg a résztvevők.

Egész napos kikapcsolódást jelent részt venni pusztaprogramunkon, melynek része látványos lovasbemutatónk, valamint az országban egyedülálló pusztatízesünk. A programot magyaros ebéddel fejezzük be, mely alatt cigányzenészeink gondoskodnak a jó hangulatról.

Forrás: Origo

Biztosítani tudjuk vendégeink részére az étkezéseket, illetve több napos céges rendezvény esetén előnyt jelent mind a szervezőknek, mind a vendégek számára, hogy helyben megoldható a résztvevők éjszakai elhelyezése, összesen 110 fő részére. 52 db exkluzív kialakítású szobánk biztosítja a nyugodt pihenést. Az egykori nádfedeles tanyából mára hangulatos, hagyományait ugyan kívülről megőrző hotelrészt alakítottunk ki, de a belső terek, a szobák, a wellness már a mai kor követelményeinek teljes mértékben megfelelnek.

A hotel vendégei igénybe vehetik feszített víztükrű szabadtéri medencénket, valamint igényesen kialakított, hangulatosan megvilágított wellness részlegünket, ahol jakuzzi, infra és finn szauna és gőzkabin várja a kikapcsolódni vágyókat, továbbá lehetőség nyílik különféle masszázsok igénybe vételére is.

www.vargatanya.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek