"HotelsCombined - Hotelkereső" iPhone alkalmazás

  Egyetlen alkalmazás, mellyel több mint kétmillió szállásajánlat érhető el: új, 2.1-es magyar nyelvű változat.

   

  A HotelsCombined , a világ vezető hotelár-összehasonlító szolgáltatása piacra bocsátotta ingyenes, magyar nyelvű iPhone- és iPad-alkalmazásának új, 2.1-es változatát.

  Az alkalmazás a hagyományos város alapú keresőn felül kívül egy olyan keresőt is tartalmaz, amely a felhasználó közelében keres szállodákat, és amelynek segítségével legfeljebb 200, a felhasználó közelében található szálláshely jeleníthető meg.

  Cuth Emese, a HotelsCombined Magyarországért felelős piacmenedzsere így nyilatkozott: „Mobilalkalmazásunk magyar nyelvű frissített verziója azt mutatja, hogy a HotelsCombined tovább terjeszkedik a növekvő magyar piacon. Cégünk nemzetközi beállítottságú, és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb mobilélményt kínáljuk, hogy ennek segítségével széles vásárlói bázisunkon belül mindenki megtalálhatja azt, amit keres."

  Árak több mint száz szállásfoglaló weboldalról

  A HotelsCombined hotelkereső alkalmazás több mint száz szállásfoglaló weblap (pl. Expedia, Hotels.com, Venere, EasyToBook stb.) illetve szállodalánc oldalain keres, és összehasonlítja az ott található árakat. Az így megjelenített árak az app store-ban jelenleg fellelhető legnépszerűbb szállásfoglaló mobilalkalmazások árait tükrözik. A HotelsCombined alkalmazás tehát szükségtelenné teszi számos különféle alkalmazás letöltését: a HotelsCombined segítségével a felhasználó több mint 120,000 város több mint kétmillió szállásajánlata közül válogathat.

  A „HotelsCombined" alkalmazás 2.1-es változatának összegzése:

  • Több mint 400,000 hotel szobaárainak megtekintése mobilon, kompakt lista- illetve térképes nézetben
  • Csoportosító és szűrő funkciók: keresés Ár, Csillagok száma, Népszerűség, illetve Elhelyezkedés alapján
  • Részletes információk a legtöbb hotelre vonatkozóan: hotelleírás és -értékelés, térkép, fotók, és sok más.
  • A felhasználó közelében található hotelek keresése (térképes és listanézetben is)
  • Az alkalmazás több mint 30 nyelvet támogat
  • A szobaárak a felhasználó országának megfelelő pénznemben vannak feltüntetve
  • „Telefonos foglalás" opció (bizonyos szállodák esetében)
  • Teljesen hirdetésmentes felület: nincsenek idegesítő reklámok
  • Regisztráció nem szükséges

  App Store link:https://itunes.apple.com/hu/app/hotelscombined-hotel-search/id378011496?mt=8

  A HotelsCombinedról

  A HotelsCombined a világ vezető hotelár-összehasonlító szolgáltatása, melynek segítségével a felhasználók összehasonlíthatják a legjobb utazási oldalak árait, hogy megtalálják a legolcsóbbat – mindehhez elég egyetlen keresés. A HotelsCombined keresőszolgáltatása több mint száz utazási oldal árait hasonlítja össze, így a felhasználók akár 80%-os kedvezményhez is juthatnak. A HotelsCombined weboldalát évente több mint kétszázmillió felhasználó látogatja; a weboldal segítségével a felhasználók világszerte 120,000 helység 400,000 szállodájának árai közül válogathatnak. A HotelsCombined 2005-ben alakult és több mint 200 alkalmazottal rendelkezik; a weboldal jelenleg 39 nyelven érhető el, és 120 pénznemet támogat.

  Követés Facebookon: HotelsCombined.com

  Követés Twitteren (angol nyelven): @HotelsCombined

  http://www.hotelscombined.com/hu

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!