Várjuk a Balatonnál, várjuk a fedélzeten!

  A balatoni személyhajózás 1846. szeptember 21-én indult meg. Ezen a napon bocsátották vízre az első gőzhajót, a Kisfaludyt. Az elmúlt több mint 166 év alatt a Balatoni Hajózási Zrt. a balatoni turizmus meghatározó részévé vált. Balatoni Hajózási Zrt. a legnagyobb hajózási cég a tavon, legismertebb tevékenységei a személyhajózás, kompközlekedés és Balaton egyetlen vitorláskikötők láncának üzemeltetése.

  A balatoni személyhajó-forgalom nagy részét 23 motoros személyhajó - melyből 5 a nosztalgiaflottánk tagja -, egy 25 fő befogadóképességű vitorlás, valamint a Calypso gyorshajó bonyolítja le. A Balaton északi és déli partja között a híd szerepét tölti be a Szántódrév-Tihanyrév útvonalon közlekedő 4 kompunk. Évente több százezer utas és jármű kel itt át. A személyhajóink ma már a Balaton 22 kikötőjét érintik.

  Forrás: Travelo

  A kompon és menetrendszerinti személyhajóinkon kerékpár szállítására is van lehetőség, mely kellemes lehetőséget biztosít egy a balatoni kerékpár túrához.

  A menetrend szerinti járatokon kívül minden kikötőnkből 1 órás sétahajók és különböző hajóprogramok várják utasainkat.

  Programhajóink:

  • Buli hajó
  • Gyerekhajó új kalózműsorral
  • Naplemente túra
  • Grill party

  Társaságunk egész napos kirándulásokat is szervez idegenvezetéssel és ebéddel Badacsonyba és Tihanyba.

  • Badacsony túra borkóstolót és borfelismerő versenyt is tartalmaz.
  • Tihanyba pedig két féle programot szervezünk: Tihany-túra keretében az Apátságot és Tihany nevezetességeit tekinthetik meg a vendégek, borkóstolóval összekötve. A Levendula-túra keretében pedig a Levendula Ház interaktív kiállítását látogatják meg vendégeink.

  Gyerek,- és diák csoportokat egyedi ajánlatokkal várjuk mind a programok, mind pedig a menetrendszerinti járatainkon.

  A Balatoni Hajózási Zrt. hajóparkja különleges helyszínt biztosít rendezvények lebonyolításához.

  Forrás: Travelo

  Egyedülálló élmény a Balaton vízén egy szép hajón élvezni a táj szépségét, a finom ételeket és italokat.

  Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek rendezvény- és nosztalgiahajóink, ahol a legmagasabb igényeket is kielégítő vendéglátással állunk megrendelőink rendelkezésére. A hajóparkunk összetétele lehetővé teszi pár főtől akár több száz fős esküvők, családi- és szakmai rendezvények lebonyolítását teljeskörű vendéglátással is.

  Kérje egyedi ajánlatunkat!

  Velünk teljes a balatoni nyár!

  www.balatonihajozas.hu

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!