Netezz kedvező díjjal a külföldi nyaralás alatt is!

Okostelefonod külföldön is hasznos segítséged lehet. Az internet révén könnyedén megtalálhatod a legérdekesebb programokat, a legjobb helyi éttermeket és üzleteket, rálelhetsz szinte bármire, amire egy város felfedezéséhez szükséged lehet.

 

Azonban tartva a magas díjaktól, amint elhagyjuk az országot, inkább kikapcsoljuk az adatroamingot.

A Travel & Surf roaming adatdíjcsomagokkal viszont gondtalanul internetezhetsz és mindig csak a választott csomag díját kell fizetned, nincsenek meglepetések, váratlan költségek. Nyaralásod időtartamától függően rendelhetsz napi vagy heti roaming adatdíjcsomagot. A napi csomagoknál kisebb és nagyobb adattartalmú konstrukciókból is választhatsz. A csomagodban foglalt adatmennyiség elhasználásáról SMS-ben azonnal értesítünk, a további netezéshez új csomagot rendelhetsz.

Forrás: Origo

Sőt, júliusban és augusztusban a Travel & Surf M napi, valamint a Travel & Surf L heti csomagokat még kedvezőbb díjakkal veheted igénybe!

A csomagok megrendelése:

Amint külföldre érkezel, kapcsold be az adatroamingot és nyisd meg a böngészőt! Automatikusan átirányítunk a Travel & Surf díjmentesen elérhető weboldalára (www.t-mobile.hu/adatroaming). Az oldalon kiválaszthatod és azonnal meg is rendelheted az igényeidnek legjobban megfelelő Travel & Surf roaming adatdíjcsomagot, és máris internetezhetsz!

Forrás: Origo

Élvezd a nyaralás minden pillanatát, netezz gondtalanul a Travel & Surffel mobilodon vagy táblagépeden!

Tudj meg többet a Travel & Surf csomagokról!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek