A NaturMed Hotel Carbona bemutatja: élményekkel teli családi nyaralás felsőfokon

A NaturMed Hotel Carbona bemutatja: élményekkel teli családi nyaralás felsőfokon

Forrás: Travelo

Fürdőparadicsom kis és nagy vízipókoknak

A NaturMed Hotel Carbonában a gyerekek egyből elszabadulhatnak a szabadtéri élményfürdőben és kipróbálhatják a gyerekcsúszdát, a gyermekjátszóteret és a pancsolót, valamint a nagyobbak a kamaszmedencét, amelyben kedvükre tombolhatnak. A szülők eközben pihenhetnek a napozókert nyugalmában, szemük sarkából azért persze szemmel tartva a gyerekeket. A felnőtt medencékben ellazulhatnak a gondterhelt vállak és makacs nyakak az erős vízsugarak paskolása alatt, és keleti kényelemben heverészhetnek a masszázságyakon, míg mások a pezsgőfürdőkben frissülhetnek fel. Még jobban esik a pihenés, ha előtte a tisztesség kedvéért leúsznak néhány hosszt a sportuszodában, a termálfürdőben pedig a semmihez sem hasonlítható hévízi termálvíz gyógyító erejét szívhatják magukba.

Forrás: Travelo

Jól értünk a gyerekek nyelvén is!

Ízkavalkád és Paleo Vakáció Carbona módra

A pancsolásban, csúszdázásban megfáradt gyerekek farkaséhesek lesznek – nem különben a szüleik – és ha sikerül őket kiparancsolni a vízből, több helyszínen is kiváló lehetőség nyílik a falatozásra. Ha a víz mellett költenénk el az ebédet – irány a Neptun Poolbar, ahol mediterrán snackek, könnyű saláták fogyaszthatók egzotikus gyümölcslevek és koktélok kíséretében. Az év igazi szenzációja pedig a Paleo Vakáció, azaz a paleo-diétára épülő menü. Halat, vadat, s mi jó falat, mindent feltálalnak a Carbona díjnyertes séfjei - persze a dietetikusok összeállításában. Felejtsék el egy hétre a tejtermékeket és a finomított szénhidrátokat, gondolkozni sem kell, hogy mit válasszanak: a szálloda kész paleoprogramot kínál a nap minden étkezéséhez. Észre sem veszik, és szinte megújul a szervezetük!

A paleo nemcsak egy diéta, hanem az egészséges életmód kulcsa!

Forrás: Travelo

 

Hagyd pihenni a mamit – Törpeklub és Porci Berci

A Törpeklubban egész nyáron 9 és 17 óra között foglalkozásokkal, játékokkal, vízi vetélkedőkkel szórakoztatják a csöppségeket a hotel szakképzett animátorai. Kihagyhatatlan az élményfürdőnél lévő játszótér, de igazán egyedülálló lehetőség a Hotel Carbona nagy sikerű Porci Berci programja is. A gyógytornászok által kifejlesztett program játékosan segít a gerincbarát magatartásformákat elsajátítani. Nagyon jól jön ez a nyári szünetben is, és szórakozásnak is kiváló – ki gondolná, hogy egy nyaralás ennyi mindenre jó lehet!

A szülők is megérdemlik a kikapcsolódást!

Forrás: Travelo

A kényeztetés mesterei

Nincs is annál megnyugtatóbb, mint meginni egy csésze finom kávét a Platán Café & Juice Bár teraszán, ahol közben már kiszemelheti, hogy milyen kezelésekkel kényezteti majd magát a masszázscentrumban. Elképzelhetetlenül sok mesébe illő álommasszázs és szépítő kezelés érhető el a szálloda Wellness és Beauty részlegén. A Szauna világ teljes palettáját végigpróbálhatja, de jelentkezhet a világon egyedülálló Carbona Termáljég Kúrára is, amely a hideg és a meleg egyedi kombinációját alkalmazza a testünk felfrissítésére.

Ugye jól esne egy kis hűsítő érzés a meleg nyárban?!

Forrás: Travelo

 

A Carbona élmény

Aki járt már a NaturMed Hotel Carbonában, annak nem kell magyarázni, mit jelent a Carbona élmény: sok-sok kényeztetés, különleges szakértelemmel összeállított, exkluzív szolgáltatás- és programkínálat egy igazán különleges környezetben - és mindez az ország legkedvesebb vendéglátóival! Egyedül arra kell figyelni, hogy mindig kéznél legyen a hotel nagy sikerű nyári kuponfüzete, amely a család minden tagja számára kínál ellenállhatatlan kedvezményeket. Az édesszájúak beválthatják fagyira vagy palacsintára, a szépülni vágyók pedig olyan különlegességek közül választhatnak, mint például első kozmetikai kezelés tiniknek vagy az exkluzív, holisztikus szemlélettel és vegán hatóanyagokkal végzett SpaRitual testkezelések. Aki nem hiszi, járjon utána!

Tárt karokkal várjuk Önöket!

További információ

NaturMed Hotel Carbona****superior

Tel: 83/501-500

hotel@carbona.hu

www.carbona.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek