Új pompában tündököl a siófoki Hotel Residence Balaton!

A tavasz a megújulás időszaka, ilyenkor minden új külsőt ölt és szebben ragyog, mint valaha. Így van ez a Hotel Residence Balaton**** Exclusive-val is. A siófoki szálloda elegáns megjelenéssel és kibővült szolgáltatásokkal várja vendégeit március végétől.

Siófok számára a 2013-as év többszörös évfordulót jelent, a Balaton fővárosa ugyanis 150 évvel ezelőtt vált fürdőhellyé, és 45 esztendeje nyerte el a városi rangot. De idén nem csak a város, hanem a siófoki Hotel Residence is ünnepel, a népszerű szálloda ugyanis 10 év után teljes felújításon és korszerűsítésen esett át, melynek során a hotel szobái, étterme, wellness oázisa, lobbija és konferenciatermei is modern, igényes, ugyanakkor hangulatos külsőt kaptak. A környezettudatosság és a hosszú távú fenntarthatóság érdekében energiahatékonysági korszerűsítés is történt, melynek keretében napkollektorok kerültek kihelyezésre, és nyújtanak alternatív energiaforrást az épületnek. A felújítás az Új Széchenyi Terv keretében, Európa Uniós támogatással valósult meg.

 

Forrás: Travelo

Új design, új szolgáltatások

A szálloda szolgáltatási köre is kibővült: a Hotel Residence Balaton**** exclusive wellness és spa részlege 700 m2-en várja a feltöltődésre, kikapcsolódásra vágyókat, beltéri úszó- és élmény medencékkel, kültéri pezsgőfürdővel, különféle masszázsokkal és gazdag szauna világgal. A sportos vendégek számára egy bicikli pont is kialakításra kerül, a családoknak pedig a mászó várral és új játékokkal kibővült gyermekrészleg, valamint a rendszeres animációk nyújtanak szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget. Az épületben több összenyitható, és családi delux szoba is helyet kapott, ami kényelmes szálláslehetőséget jelent a több gyerekkel érkező családok számára. A Residence Beach is megújult, ahol a hotel vendégei egy privát partszakaszon, több mint 1000 m2-en fürdőzhetnek, napozhatnak, koktélozhatnak, és élvezhetik a természet közelségét.

 

Forrás: Travelo

A már évek óta megszokott rugalmas ügyfélkezelés és az újonnan kibővült terek, valamint megújult konferenciarészleg kiválóan alkalmassá teszik a hotelt konferenciák, tréningek, üzleti megbeszélések, csapatépítő tréningek és egyéb rendezvények lebonyolítására is. A Hotel Residence Balaton**** exclusive étterme is legendás, ahol hagyományos magyar ízek, mediterrán finomságok, grill ételek és nemzetek konyhája témaesetek várják az ínyenc vendégeket. Az exkluzív étterem alkalmanként fogadásoknak, üzleti ebédeknek és esküvőknek is helyet ad. A szálloda és a Balaton régió továbbra is gazdag programkínálattal kényezteti vendégeit, ezért érdemes elmerülni a lehetőségekben és felejthetetlen élménnyel gazdagítani a munka utáni szabadidőt.

Forrás: Travelo

Hotel Residence Balaton ****exclusive

MERT VAN ÚJ A NAP ALATT!

8600 Siófok Erkel Ferenc utca 49.

Tel: 36-84 -506 840

info@hotel-residence.hu

balaton.hotel-residence.hu

 

 

 

Forrás: Travelo
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek