Gasztronómia VinCE Budapesten

A bor a gasztronómia része, és a VinCE a rész mellett az egésszel is kíván foglalkozni.

Gasztronómiai kiállítók

A borászok mellett különféle gasztronómiai kiállítók is jelen lesznek, itt lesz például a Zara hotel finom falatokkal, az etyeki kézműves sonkákat készítő Árpás László, lesz olívás kiállítónk, vagy a sajtokat és kézműves lekvárokat kínáló Stelázsi.

Egyéb italok

Aki a borkultúrára nyitott, az minden minőségi italra kíváncsi, éppen ezért szívesen fogadjuk az olyan kiállítókat, mint a dűlőszelektált kávékkal foglalkozó Gulyás Csaba vagy az exkluzív cognacokat forgalmazó Royal Cognac – de a sör sem áll tőlünk távol, amennyiben minőségi termékről van szó.

Gasztronómiai show: Flying Culinary Circus

A korábbi három VinCE Budapest során is volt Michelin-csillagos szakács vagy Bocuse d 'Or bajnok, idén viszont egy igazi attrakcióval kedveskedünk a VinCE látogatóinak, a norvég Flying Culinary Circus utazó chefcsapat műsorával!

Kedvezmény a szakmabelieknek

A HoReCa szektor képviselői számára hoztuk létre a VinCE Budapest harmadik évére a szakmai napot, ami remekül bevált, ezért a negyedik évben is szakmai nap lesz a péntek. Ezen a napon ugyan rövidebb a nyitva tartás, de a belépő is fele áron vásárolható, hogy a kisebb jövedelmű felszolgálók, szakácsok számára is elérhető legyen a rendezvény.

A HoReCa szektor tagjait konkrét akciókkal is megkeressük.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek