4 nap alatt a Föld körül az Utazás kiállításon

4 nap alatt a Föld körül az Utazás kiállításon

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban február 28. és március 3. között ismét az Utazás kiállítás nyitja a tavaszi és nyári üdülési szezont. A kiállítás nagykövete Kandász Andrea, akit útifilmjeiről, a Magyarországi régiókat bemutató műsorairól is ismerhetünk.

A csütörtöki napon előadásokkal és konferenciákkal várják a szervezők a turisztikai szakma képviselőit.

Péntektől vasárnapig a nagyközönséget számos program, koncert, nyereményjáték és kedvezményes utazási lehetőség várja. Új tematikákkal bővült a rendezvény, így a külföldi és belföldi ajánlatok mellett megjelennek internetes utazási irodák, a kulturális és fesztiválturizmus célpontjai és nászutas ajánlatok. Díszvendégeink Szlovákia, Nyíregyháza és Kalocsa, akik színes programmal várják látványos standjukon a látogatókat.

A kiállítást behálózó nagyszabású játékban 4 nap alatt Föld körüli utazást tehetnek a látogatók. A játék a belépéskor, az Utazás hivatalos útlevelének átvételével veszi kezdetét. Az 5 kontinenst és Magyarországot bemutató játékpontokon érdekes feladatokat kell teljesíteni, melyeket a moderátorok az útlevélbe nyomott pecsétekkel díjaznak. Nap végén a játékos kedvűek között egy-egy belföldi utazás is gazdára talál.

A kiállításhoz és a játékhoz kapcsolódó filmet itt nézhetik meg:

A kiállításra kedvezményes belépőjegyet is válthatnak, mellyel az összes egyidejű rendezvény is látogatható.

Bővebb információ a programokról és a kiállítókról: www.utazas.hungexpo.hu, www.facebook.com/utazaskiallitas

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek