Business Travel Show, ahol üzlet és utazás találkozik

Business Travel Show, ahol üzlet és utazás találkozik

2012. október 17 – 18 - án kerül megrendezésre immár 10. jubileumi alkalommal a Business Travel Show a Hungexpo Budapesti Vásárközpont A Pavilonjában. Több mint félszáz kiállító – szálloda, utazási iroda, rendezvényhelyszín, vendéglátóhely, konferencia- és rendezvényszervező cég, programgazda és számos egyéb, az üzleti utazáshoz kapcsolódó szolgáltató várja izgalmas helyszíneivel, új programlehetőségeivel és kedvezményeivel az üzleti utazókat/utaztatókat.

A 10. Business Travel Show-ra a belépés ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, amely elvégezhető előzetesen online a www.businesstravelshow.hu oldalon vagy a helyszínen, személyesen.

A rendezvényen a szervezők a kiállításon kívül szakmai programokkal is várják a látogatókat: október 18 –án 11 órától egészségturizmus, utazásorvostan témakörben rendeznek konferenciát, ahol az egészségturizmus fejlődési irányairól, potenciáljáról hallhatnak előadásokat, illetve kiderül hogyan lehet megelőzni az utazás alatt bekövetkező baleseteket, betegségeket. Ezt követi a 6 kereskedelmi kamarával közösen szervezett manapság nagyon népszerű Speed Business Meeting.

Az eseményt egyéb izgalmas kísérőprogram színesíti: ingyenes egészségügyi szűrések. Október a látás hónapja, így lesz ingyenes látásszűrés, gerincvizsgálat és a szervezet egészségi állapotának feltérképezése, állapotfelmérés, konzultációs lehetőségek.

A látogatókat számos meglepetés is várja, így például regisztrációjukkal sorsoláson vehetnek részt, ahol a kiállítók által felajánlott díjakat nyerhetnek.

A rendezvény megközelítése szempontjából is fontos információ, hogy a szervezők transzferbuszokat indítanak Budapest központjából, a Westend Hilton – Hungexpo – Westend Hilton útvonalon mindkét nap folyamán. A pontos menetrendről az esemény weboldalán, a látogatói információk menüpont alatt kapnak információt az érdeklődők.

A Business Travel Show a Hoventa szálloda-, vendéglátóipari- és gasztrotechnikai szakkiállítással, a Service Expóval és a Budapest Callinggal egyidőben, egymás mellett kerül megrendezésre, így azok is megtekinthetőek.

További információkért és ingyenes online regisztrációért látogasson el a Business Travel Show honlapjára, a www.businesstravelshow.hu címen!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek