Nézze, mennyire imád ölelkezni ez a cuki kis corgi

Első pillantásra az egyéves Wallace tipikus és rendkívül imádnivaló corginak tűnhet, de ha valaha elvinné sétáltatni, elég hamar észrevenné, hogy van valami egészen különleges is benne. Wallace ugyanis imád ölelkezni. Kiderült, hogy valahányszor sétálni megy a gazdájával és összefut a barátaival, sorra megöleli őket – írja a boredpanda.com.

Wallace igazi társas lény, így hamar elunja magát otthon, és alig várja, hogy sétálni vigye a gazdájaForrás: David Raminick/Facebook

"Imád ölelkezni, ölelést és puszit adni. Csak a barátait és a családját ölelgeti, idegen kutyákat viszont nem, és nem mutat dominanciát sem. Ez tényleg csupán tiszta szeretet" – meséli a corgi tulajdonosa, David Raminick.

Mielőtt bármelyik barátját megölelné, Wallace egy kis szimatolással mindig megbizonyosodik arról, hogy mit szólnak ehhez a többiek. A barátai közül teljesen mindegy, hogy mekkora kutyával ölelkezik. Ha kisebbek nála, Wallace mindent megtesz, hogy óvatos legyen, nehogy megijessze őket. Ha nagyobb kutyusokról van szó, feláll a hátsó lábaira, és meleg öleléssel fogadja őket.

„Amikor először átölelte az egyik barátját, Charlie-t, teljesen oda voltunk tőle. Átölelték és megpuszilták egymást. Aztán ugyanezt tette néhány más kutyávalis, akiket jól ismer, és rájöttünk, hogy ez egy szokása " – mondta a tulajdonos. "Szerintünk ez klassz dolog, és annyira boldog, hogy sok embert megmosolyogtat" – tette hozzá.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek