Azonnali segítségre szorul a vihar által ledózerolt menhely

  Már tegnap délután lecsapott a vihar az ország keleti felére. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a tűzoltók folyamatosan kapták a bejelentéseket a károkról. Miközben az ország egy részén szinte észrevétlenül áthaladt a hidegfront, addig Ajkánál kamion borult az árokba, Kékcse környékén járhatatlanokká váltak az utak a fakidőlések miatt, Nyíregyházára cseresznye méretű jéggel kísért heves zivatar csapott le.

  Forrás: Összefogás az Állatokért Alapítvány / Facebook.com

  Az Összefogás az Állatokért Alapítvány csütörtök délutáni Facebook-posztjában pedig arról számol be, hogy a mátészalkai menhely romokban áll a vihar miatt. Az orkán erejű szél öt kennelt a feje tetejére állított, másik ötöt pedig átdobott egy szomszédos telekre. Mintegy negyven kutya maradt fedél nélkül és nem tudnak hova elbújni.

  A menhely jelenleg is fizikai segítséget toboroz, mivel a tűzoltóság csütörtök délután óta rendkívül leterhelt, illetve ideiglenes befogadókat is keresnek! Az alább olvasható poszton keresztül lehet náluk jelentkezni segítségnyújtás céljából.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!