Vajon látni fogja az árnyékát? Mackófesztivál a budapesti állatkertben

Mackófesztivált tartanak a Fővárosi Állat- és Növénykertben február első három napján. A 14 év alatti, mackó jelmezben vagy mackóval érkező gyerekeknek csak 200 Ft-ba fog kerülni a belépőjegy.

A Mackófesztivál résztvevői csupa mackós kültéri programok közül szemezgethetnek: megnézhetik hogyan reggeliznek a pandamacik, szombaton tízkor láthatják a barnamedvék ébredését és tízórai lakomáját, majd fél órával később az ormányos medvék látványetetésére is átsétálhatnak.

A barnamedvék ébresztését is láthatják a rendezvény látogatóiForrás: Facebook / Fővárosi Állat- és Növénykert

Az állatkert gondozói izgalmas fókatréninggel is készülnek február első hétvégéjére, és pénteken egy játékos jegesmedve orvoslást is tartanak.

A gyerekeknek érdemes egy saját plüss mackót is magukkal vinni az állatkertbe, ugyanis mindhárom nap Teddy maci kórház várja őket az Óriások Csarnokában, ahol orvososat lehet játszani a Semmelweis Egyetem orvostanhallgatóival. A kicsiknek lehetőségük lesz óriásbábokkal is mókázni, de macipofi arcfestés és kreatív kézművesműhely is várja őket.

A rendezvényen mesekoncertet is tartanak, ahol kicsik és nagyok együtt dalolhatnak, valamint zenés bábelőadáson is részt lehet venni. A Mackófesztivál részletes programját ide kattintva találják.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek