Kiderült, milyen nemű a Palicsi Állatkert oroszlánbébije

  Egy héttel ezelőtt jelentette be a Palicsi Állatkert, hogy egy aprócska nagymacskát lehet látni az oroszlánok kifutójában. Most végre az is kiderült, hogy kislány oroszlánbébi cukiskodik az oroszlánok lakosztályán.

  A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette Anan Kaewkhammul

  A szerb-magyar határ közelében található állatkertben tíz év után született ismét oroszlán, ezért most rengeteg látogató kíváncsi a kis jövevényre. Az apróságot viszont eddig nem mindenkinek sikerült meglesnie, hiszen édesanyja féltő ölében bujkál, és az sem ritkaság, hogy az anyaállat nagy hanggal riasztja el a nézelődőket. A gondozóknak viszont végre sikerült megvizsgálniuk a kicsit, és kiderült, hogy egy makk egészséges kislánnyal gazdagodott az állomány. Az állatkert dolgozói ma egy kis játékkal is előrukkoltak, a közösségi oldalukon a látogatók ajánlataira bízták a kölyök nevének kiválasztását. Az ötleteket november elsejéig várják Facebook-oldalukra, ezt követően dől el, hogy milyen nevet kap a kis oroszlán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!