Láma bébik születését lehetett látni a Pécsi Állatkertben

  Akik szeptember 29-én vagy október 4-én sétálgattak a Pécsi Állatkert lámái körül, azok igazi örömteljes pillanatnak lehettek szemtanúi, ugyanis a kifutóban két lámacsikó is a látogatók szeme láttára jött világra. 

  Íme a Pécsi Állatkert egyik lámabébijeForrás: facebook / Pécsi Állatkert és Akvárium Terrárium

  Szeptember végén egy kislány lámával gyarapodott az állomány, míg október elején, az állatok világnapján egy fiú született. A két kis tarka jövevény mindössze 5 nap különbséggel látta meg a napvilágot, így a lámabébik most együtt játszhatnak és cseperedhetnek. A két kis patás kiváló egészségnek örvend, így az állatkertbe érkezők a kezdetektől láthatják őket családjuk körében -  közölte facebook bejegyzésében a Pécsi Állatkert.

  A napokban a szerb főváros lámakifutója is gyarapodott egy aprósággal. Akik belgrádi látogatást terveznek, azok egy ragyogószemű, korom fekete alpaka kölyökben gyönyörködhetnek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!