Hóesés lepte meg a Dél-Afrikában élő elefántokat és zsiráfokat

  Nem mindennapi jelenséggel kellett szembenézniük Dél-Afrika lakóinak szombat hajnalban, a tájat ugyanis hó lepte el. Bár az országban egyébként sem jellemző a havazás, és a jelenség szeptember első napjaiban kisebbfajta csodával ér fel, arra csak nagyon ritkán van példa, hogy zsiráfoknak és elefántoknak a természetes élőhelyükön a hóval gyűlik meg a baja. Márpedig most ez történt - írja a Sokszínű Vidék.

  Zsiráf a havas fák közöttForrás: facebook / Africa, this is why I live here / Készítette: Kitty Viljoen

  A behavazott természetben bandukoló, vadon élő állatokról fotók is készültek, amelyek már javában járják a világot, hiszen nem mindennapi látvány a havas faágak közül kikukucskáló zsiráf vagy a sűrű hóesésben bandukoló elefánt sem.

  Elefántok a hóesésbenForrás: facebook / Africa, this is why I live here / Készítette: Kitty Viljoen

  A felvételeket Kitty Viljoen helyi lakos készítette, és töltötte fel az "Africa, this is why I live here" Facebook-csoportba. A fotókat ide kattintva is megnézhetik, egy jó darabig aligha látunk hasonlót.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!