Ha elég bátrak egy éjszakai kalandhoz, irány a Budakeszi Vadaspark!

Szeretnék megtudni mi történik éjszaka a Budakeszi Vadasparkban? Kíváncsiak, hogy mit csinálnak a vadasparki állatok, miután lemegy a nap? Ha igen és nem félnek a sötétben, akkor szeptemberben és októberben péntek esténként résztvehetnek a Budakeszi Vadaspark éjszakai vezetéseinek egyikén.

Békésen alvó állatokkal is találkozhatnakForrás: Facebook / Budakeszi Vadaspark / Készítette: Linda Surányi

A Budakeszi Vadaspark által minden évben megrendezett Éjszakai Kalandtúrák során a látogatók szakvezető kíséretében nyerhetnek bepillantást a vadaspark záróra utáni életébe. A napnyugta után induló túrákon az érdeklődők megismerkedhetnek az éjszakai állatok „napjaival", az életmódjukkal, viselkedésükkel és táplálkozásukkal.

Valamint újdonságként a népszerű Állatijó Bemutató éjszakai madarakról szóló különkiadása is megtekinthető lesz.

Az Állatijó Bemutató 45 perces, az utána következő éjszakai szakvezetés pedig 1 órás lesz. A túrák szeptember péntekjein egy 18:50-es gyülekezővel kezdődnek. A látogatók ezután részt vehetnek a 19 órakor kezdődő Állatijó Bemutatón, 20 órakor pedig indulnak a szakvezetések. Amennyiben az októberi vezetések egyikén vennének részt, akkor már 17:50-re meg kell érkezniük a Vadasparkba, hiszen a túra egy órával korábban kezdődik a szeptemberi időpontokhoz képest.

A Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetésein bárki résztvehet, de a jelenlét regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékukat a Vadaspark e-mail címén, a budakeszi.vadaspark@bkvp.hu címen jelezhetik, „Éjszakai túra" tárgy alatt. A kalandvágyó látogatók hátizsákjában feltétlenül legyen valamilyen világítóeszköz (zseb-, vagy fejlámpa), de a melegebb öltözék, a bátor hozzáállás, és a kíváncsiság se maradjon otthon - hívják fel a figyelmet közleményükben a Vadaspark munkatársai.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek