Keresztszülőt keresnek a Nyíregyházi Állatpark bébi elefántjának

  A miniatűr elefántról, azaz az afrikai elefántborjú születéséről mi is hírt adtunk június elején. Ekkor arról számoltunk be, hogy a kis elefánt komplikációk nélkül látta meg a napvilágot. A kis hölgy a negyedik tagja a nyíregyházi elefánt csapatnak. A bohókásan mozgó ormányos igazi különlegesség, hiszen az országban csak a Nyíregyházi Állatparkban látható afrikai elefántborjú.

  Afrikai kis elefánt a Nyíregyházi ÁllatparkbanForrás: facebook / Nyíregyházi Állatpark

  Mivel az elefántkislánynak még nincs neve, keresztszülőt keresnek neki. Az Állatpark közösségi oldalán egy játékra hívták fel a látogatók figyelmét, akik kommentben írhatják meg, hogy milyen nevet adnának az elefántnak. Már érkeztek is javaslatok: volt aki az Amira nevet ajánlotta, ami hercegnőt jelent, egy másik jelentkező a Kincs nevet javasolta, mivel az országban egyedülálló kincsről van szó, de valaki csak a hosszú ormányából kiindulva, Orminak nevezné az aranyos elefántot.

  Vidáman futkos az afrikai elefánt kislányForrás: facebook / Nyíregyházi Állatpark

  Hogy a sok javaslat közül melyik lesz a nyerő egyelőre nem lehet tudni. A Nyíregyházi Állatpark elefánt gondozói, a szeptember 9-ig beérkezett névjavaslatokból fogják kiválasztani a számukra legszimpatikusabbat. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!