Zebracsíkos szafari repülő landolt a Veszprémi Állatkertben

  Mostantól igazi afrikai szavanna várja a gyerekek a Veszprémi Állatkertben, ugyanis egy afrikai tematikájú játszóteret nyitottak meg néhány nappal ezelőtt. Ebben a gyerekek játszva ismerhetik meg Afrika állatvilágát, és felfedezhetik a Serengeti Nemzeti Parkot is. Egy élményhajó is vár rájuk, amelynek fedélzetén eljátszhatják, hogyan érkeztek az első állatok Afrikából Veszprémbe – írja az állatkert saját közösségi oldalán.

  Igazi szavanna hangulat várja a gyerekeket VeszprémbenForrás: facebook / Veszprémi Állatkert

  A közel 1 hektáros élményjátszótéren 25 különböző játszóelem várja a kisebb és nagyobb gyermekeket egyaránt. A függőágyas hintától, a nagy lengőkötél hintán át, a szafari terepjáróig számos különleges játszóelem teszi egyedivé a Veszprémi Állatkert Afrika szavanna játszóterét. A kicsik próbára tehetik ügyességüket is, erre a drótkötélpályán, az ugrálón és a különböző mászókákon van lehetőségük. A játszótéren még egy különleges zebracsíkos szafari repülő is landolt, megemlékezve a híres Afrika kutató, Bernhard Grzimek munkásságáról. A kalandos játszótér az állatkerti belépővel szabadon látogatható.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!