Gondozói etetik a debreceni állatkert apró kapucnismajmát

  Két héttel ezelőtt született a Debreceni Állatkert legifjabb lakója, akinek mamája, Csofika 180 napos vemhességet követően hozta világra első kölykét. A fiatal nőstény még tapasztalatlan az anyaságban, ezért átmenetileg a gondozóinak kellett átvállalni a szülői szerepet.

  Forrás: Debreceni Állatkert / Facebook

  A hím majmocskával szinte úgy kell bánni, mint egy kis csecsemővel. Etetés, büfiztetés, tisztába tétel, popsi krém, és két óra elteltével kezdődik a program előlről - ezt posztolták néhány órája a Debreceni Állatkert gondozói Facebook-oldalukra. A kis csöppség a születésekor még 184 grammos volt, a jó étvágyának köszönhetően azonban fokozatosan növekszik.

  Forrás: Debreceni Állatkert / Facebook

   

  A gyereknapi hétvégén, május 26-án és 27-én a Gibbonház nevelőhelyiségében találkozhatnak vele először a látogatók, akiktől az állatkert várja a kreatív névjavaslatokat is.

  Forrás: Debreceni Állatkert / Facebook
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!