Balatoni élménykalauz készül kutyabarátoknak

Balatoni élménykalauz készül kutyabarátoknak

 

Akinél a kutya családtag, nehezen indul meg olyan helyre, ahol négylábúját „kutyába se veszik", vagy nem tudja, mire számítson. Ezért aztán az idén először megjelent kutyabarát balatoni élménykalauzról bátran állíthatjuk, hogy hiánypótló. A kiadványról a balaton.travel oldalon olvastunk.

Mert nekik is jár a királyi bánásmód!Fotó: Professor Bop / Flickr.com

Elindult a Kutyabarát Balaton projekt, melynek célja összegyűjteni azokat az információkat, melyekre minden kutyatulajdonosnak szüksége lehet ahhoz, hogy kellemes élményekkel térjen haza a Balatonról. A nyár elején megjelenő kiadványba még lehet jelentkezni. A tervek szerint húszezer példányban nyomtatott útmutató kutyabarát vendéglátóhelyeket, borászatokat, strandokat, látnivalókat, valamint állatorvosokat és chip-leolvasó helyeket tömörít. Aki nem jut hozzá a papíros példányhoz, a fenti honlapon bármikor böngészhet, tájékozódhat, mert ott is minden információt megtalál.

Fotó: Kutyabarát Balaton

Magyarországon a becslések szerint kétmillió kutya él, azaz minden negyedik ember megosztja életét egy négylábúval. Mostantól tehát minden adott nekik is, hogy a Balatonnál zökkenőmentesen nyaraljanak kedvenceikkel. Nem titok: a Balaton is egyike annak az öt magyar tónak, ahová már a nyár előtt is érdemes elmenni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek