Még több dinó bukkan fel az idén Veszprémben

Még több dinó bukkan fel az idén Veszprémben.

2017. április 13-án, csütörtökön újra megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb dinoszaurusz kiállítása. A Veszprémi Állatkert Dinó Parkja megújulva, kibővülve, most már közel 50 életnagyságú dinoszaurusz szoborral várja a látogatókat.

Kattintásra galéria nyílik!
Galéria: Veszprémi Dinó Park
(Fotó: Veszprémi Állatkert)

A látogatók már nem csak a triász, a jura és a kréta legjellegzetesebb őshüllőivel ismerkedhetnek meg, hanem a perm földtörténeti időszak képviselőivel is. Megérkezett például a huszonnégy méter hosszú Diplodocus párja is, aki tizenegy méter magasról kémleli az eget, de megtekinthető lesz az Euoplocephalus és a Mastodonsaurus is, sőt, Kentrosaurusokkal is találkozhatnak az érdeklődők.

Kattintásra galéria nyílik!
Galéria: Veszprémi Dinó Park
(Fotó: Veszprémi Állatkert)

A foglalkoztatósátrakban a gyerekek idén is próbára tehetik ügyességüket, részt vehetnek egy életnagyságú dinoszaurusz-csontváz játékos feltárásában. A legapróbbak kis dinoszauruszokat festhetnek ki, és a foglalkoztatótéren akár egy Maiasaura hátára is felmászhatnak.

A Veszprémi Állatkert Dinó Parkja a megnyitását követően az őszi szünet végéig, azaz november 5-ig várja minden nap a kalandra vágyókat. A dinoszaurusz kiállítás érvényes állatkerti belépővel ingyenesen látogatható.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek