Még több dinó bukkan fel az idén Veszprémben

  Még több dinó bukkan fel az idén Veszprémben.

  2017. április 13-án, csütörtökön újra megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb dinoszaurusz kiállítása. A Veszprémi Állatkert Dinó Parkja megújulva, kibővülve, most már közel 50 életnagyságú dinoszaurusz szoborral várja a látogatókat.

  Kattintásra galéria nyílik!
  Galéria: Veszprémi Dinó Park
  (Fotó: Veszprémi Állatkert)

  A látogatók már nem csak a triász, a jura és a kréta legjellegzetesebb őshüllőivel ismerkedhetnek meg, hanem a perm földtörténeti időszak képviselőivel is. Megérkezett például a huszonnégy méter hosszú Diplodocus párja is, aki tizenegy méter magasról kémleli az eget, de megtekinthető lesz az Euoplocephalus és a Mastodonsaurus is, sőt, Kentrosaurusokkal is találkozhatnak az érdeklődők.

  Kattintásra galéria nyílik!
  Galéria: Veszprémi Dinó Park
  (Fotó: Veszprémi Állatkert)

  A foglalkoztatósátrakban a gyerekek idén is próbára tehetik ügyességüket, részt vehetnek egy életnagyságú dinoszaurusz-csontváz játékos feltárásában. A legapróbbak kis dinoszauruszokat festhetnek ki, és a foglalkoztatótéren akár egy Maiasaura hátára is felmászhatnak.

  A Veszprémi Állatkert Dinó Parkja a megnyitását követően az őszi szünet végéig, azaz november 5-ig várja minden nap a kalandra vágyókat. A dinoszaurusz kiállítás érvényes állatkerti belépővel ingyenesen látogatható.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!