Egy meleg pokrócnak is örülnek a gazdátlan állatok otthonában

  Szombaton rendezik meg az Állatok Karácsonya elnevezésű jótékonysági gyűjtést a budapesti NOÉ Állatotthonban, ahol a bent lakó kutyák, macskák és kisállatok tartásához elengedhetetlenül szükséges eszköz- és gyógyszerfelajánlásokat várják.

  NOÉ Állatotthon Alapítvány

  Több mint 1200 lakója számára rendez gyűjtést az ünnepek közeledtével az állatotthon, amely elsősorban külső és belső parazita elleni szereket, állatoknak és embereknek egyaránt adható gyógyszereket és étrendkiegészítőket vár, de a sétáltatáshoz használatok pórázoknak és nyakörveknek, egyszer használatos gumikesztyűknek és bármilyen takarítószernek is örülnek - közölték az állatvédők az MTI-vel.

  Továbbá fogadnak munkálatokhoz, etetéshez, itatáshoz használatos eszközöket, valamint talicskát, lapátot, ásót, csákányt, hólapátot, műanyag medencének használható homokozót, pormentes és tiszta forgácsot, szalmát, hőfüggönyöket, illetve tiszta és jó nedvszívó textíliákat, pokrócot, lepedőt, paplanhuzatot, törölközőt száraz és konzerv kutya- és macskatápokat is. A részletes lista az állatotthon honlapján olvasható.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!