Hadat üzent az elefánttúráknak a TripAdvisor

  Nem promotálja többet a TripAdvisor az olyan turisztikai programokat, amelyekben fogságban tartott vadállatok vagy veszélyeztetett fajok vesznek részt.

  Nem kínál több jegyet a portál elefánttúrákra, delfinekkel való úszásra vagy tigrissimogatásra, és a különböző állatvédő csoportokkal együttműködésben elindított egy olyan oldalt, amelyen állatvédelmi kérdésekről tájékozódhatnak a felhasználók, írja a turizmusonline.hu.

   

  Egy tipikus program Srí LankánFotó: Anadolu Agency

  A változtatásokat 2017 elejére végrehajtják a weboldalon, az érintett szolgáltatóknak pedig lehetőségük lesz fellebbezni, mely során bizonyíthatják, hogy megfelelnek az új irányelvnek.

  Az állatkertekbe és akváriumokba ezentúl is foglalhatók lesznek belépőjegyek, ugyanúgy, mint egyes olyan rezervátumokba, amelyek az önkéntes turizmus égisze alatt működnek.

  A TripAdvisor hónapokat töltött azzal, hogy olyan állatvédelmi szervezetekkel egyeztetett, mint például a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!