Ajándékozzon karácsonyra mosómedvét!

Állatot ajándékozna, de nem biztos benne, hogy a leendő tulajdonosnak van elég ideje és helye egy házi kedvenc ellátásához? A Budakeszi Vadasparktól virtuális örökbefogadásra jogosító oklevelet vehet.

Bizonyára sokan örülnének egy háziállatnak, azonban a legtöbben helyhiány miatt nem tudnak állattulajdonossá válni, az állattartás, örökbefogadás egyébként is komoly felelősséggel jár. Az ő számukra lehet ideális ajándékötlet a Budakeszi Vadaspark örökbefogadó oklevele.

 

Fotó: Budakeszi Vadaspark

A virtuális örökbefogadás remek karácsonyi ajándék lehet minden állatbarát számára, ráadásul sokan nem tudják, hogy az örökbefogadással nem csak a szeretteiknek okozhatnak örömet, hanem egyben a választott állat jólétéhez és boldogságához is hozzájárulhatnak.

A Budakeszi Vadaspark szőrös, tollas vagy bundás lakói mindezt úgy tudják meghálálni, hogy továbbra is elbűvölően vesznek részt a vadaspark mindennapjaiban. Közel 50 faj közül választhat: a kisállatok kedvelőinek a pele vagy épp az erdei mókus lehet a tökéletes, a nagyobb állatok rajongói pedig például barnamedvék, őstulkok, vízibivalyok vagy gímszarvasok közül válogathatnak.

Az örökbefogadó "szülő" egy névre szóló, a kiválasztott állat fényképével díszített oklevelet, úgynevezett Zöld Diplomát kap, és egy évig büszkélkedhet a vadasparki gondoskodó titulussal. Évente egyszer pedig szeretettel várják szülői értekezletre, ahol az örökbefogadó és egy kísérője ingyen látogathatja meg kis, vagy éppen nagy védencét, valamint elbeszélgethet az állatgondozókkal is, hogy megbizonyosodhasson gondozottja jólétéről és boldogságáról. Ezenkívül a nevelőszülő neve felkerül a Budakeszi Vadaspark területén elhelyezett örökbefogadási táblára is.

Az örökbefogadás egy évig érvényes, és minimális támogatási összege 7.000 Ft/fő/állat. További információ: a 06-23/451-783-as telefonszámon és a toth.aniko@bkvp.hu e-mail címen.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek