Ilyen gusztusosak a szeretettel és profi módon készült újbudai pizzák

Fotó: Polyák Attila/Travelo
1/10
Nem is gondolná az ember, hogy a jó minőségű paradicsomszószba alig kell valami fűszerFotó: Polyák Attila/Travelo
Fotó: Polyák Attila/Travelo
2/10
Sajtból sosem elég, de mégis akkor lesz tökéletes a pizza, ha ismerjük a megfelelő arányokatFotó: Polyák Attila/Travelo
Fotó: Polyák Attila/Travelo
3/10
Jöhet sonka, olaszkolbász, pancetta vagy hajszálvékony, csípős szalámi; a nápolyi pizzatésztán minden íz szintet lépFotó: Polyák Attila/Travelo
Fotó: Polyák Attila/Travelo
4/10
Tudták, hogy a nápolyi pizza tésztáját nem csak kelesztik, hanem érlelik is? És ez a folyamat akár két napig is eltarthatFotó: Polyák Attila/Travelo
Fotó: Polyák Attila/Travelo
5/10
A gáz és a fa tüzelésű kemencék között óriási a különbség. A fával fűtöttet jobban lehet szabályozni, a gázos viszont egyenletesebben sütFotó: Polyák Attila/Travelo
Fotó: Polyák Attila/Travelo
6/10
Dávid volt a felelős a pizzákért, amikor meglátogattuk az Amore-t. Elkötelezett piazzolo, aki szívesen újratanulta a technikákat és trükköketFotó: Polyák Attila/Travelo
Fotó: Polyák Attila/Travelo
7/10
Ha sok a vendég, és sokszor kell kinyitni a kemence ajtaját visszahűlhet 410 Celsis fok körülre, de ha kisebb a pörgés, akkor akár 560 Celsius fokra is felmelegedhetFotó: Polyák Attila/Travelo
Fotó: Polyák Attila/Travelo
8/10
A tulajdonos büszke a pizzáira és a tudására, amit az elmúlt 10 évben megszerzettFotó: Polyák Attila/Travelo
Fotó: Polyák Attila/Travelo
9/10
Ákos rendkívül jó beszélgetőpartner, és ezt az érdeklődő, nyitott vendégek is megtapasztalhatják, ha beszédbe elegyednek veleFotó: Polyák Attila/Travelo
Fotó: Polyák Attila/Travelo
10/10
Nem voltak nagy elképzelések, ami a belsőtér stílusát illeti, de az biztos volt, hogy Nápoly futballcsapatának valahogy jelen kell lennie benne.Fotó: Polyák Attila/Travelo