Közeleg a teaforradalom

Fotó: mimi
1/9
A teához szuperül passzolnak az aprósütik. Ezeket itt Süle Barbara, a Bara Süt tulajdonosa készítette, isteniek!Fotó: mimi
Fotó: mimi
2/9
Tényleg csak pár dolog kell a profi teázáshozFotó: mimi
Fotó: mimi
3/9
A könnyebb szállítás és tárolás miatt a rövid ideig felgőzölt tealeveleket különböző formákba préselik. Így készültek teakorong vagy lepény alakúak, teatéglák, vagy egy-egy főzetre elegendő teagolyók.Fotó: mimi
Fotó: mimi
4/9
A teát sötét, légmentesen záró üvegekben árulják a teaszaküzletben. Így akár két évig is eltarthatók. Ha pedig elfogyott, szívesen újratöltik, így kevesebb szemetet termelünkFotó: mimi
Fotó: mimi
5/9
Egy-egy teafőzetre elég golyókFotó: mimi
Fotó: facebook.com/zhaozhoutea
6/9
Jünnan-tartomány, KínaFotó: facebook.com/zhaozhoutea
Fotó: facebook.com/zhaozhoutea
7/9
Teaszedő nő, Dhankuta, NepálFotó: facebook.com/zhaozhoutea
Fotó: facebook.com/zhaozhoutea
8/9
Tálos Gábor teasulit tartFotó: facebook.com/zhaozhoutea
Fotó: facebook.com/zhaozhoutea
9/9
Amikor épp nem készítünk főzetet, fedjük le a tealeveleketFotó: facebook.com/zhaozhoutea