Mit esznek a lettek?

Fotó: rea
1/36
A rigai szabadságszobor közelében található Kolonade egykor oszlopos ivócsarnok volt, ezt őrzi a mai napig is belső kialakításaFotó: rea
Fotó: rea
2/36
25 napig érlelt kecskesajt a Kolonade-bólFotó: rea
Fotó: rea
3/36
Cappuccinonak álcázott, céklával szórt, habosított zölborsópüré, édesburgonya chipsszel (Kolonade)Fotó: rea
Fotó: rea
4/36
Rebarbara sorbet jégyágyon a Kolonade séfje kertjében szedett virággal (Kolonade)Fotó: rea
Fotó: rea
5/36
Vékonyra szelt rozskenyér zöld ajolis, azaz fokhagymás, majonézes krémmel, és almafán füstölt makrélafilé tejfölhabbal, mustármaggal megbabonázva (Kolonade)Fotó: rea
Fotó: rea
6/36
72 órán át, vörösboros lében főtt marha burgonyával (Kolonade)Fotó: rea
Fotó: rea
7/36
Rigai központi piacFotó: rea
Fotó: rea
8/36
Többségében Lengyelországból érkező áruval van teleFotó: rea
Fotó: rea
9/36
Külön csarnoka van a tejtermékeknekFotó: rea
Fotó: rea
10/36
Kannabisz zsírFotó: rea
Fotó: rea
11/36
Ugyanez mag formájábanFotó: rea
Fotó: rea
12/36
Fotó: rea
Fotó: rea
13/36
Ez már a halas csarnokFotó: rea
Fotó: rea
14/36
A piacon számos helyen jól lehet lakni a frissen készített halakbólFotó: rea
Fotó: rea
15/36
Elképesztő mennyiségben és variációban mindenütt csak hal és halFotó: rea
Fotó: rea
16/36
Fotó: rea
Fotó: rea
17/36
Fotó: rea
Fotó: rea
18/36
Brokkolikrém leves rókagombával (Le Dome)Fotó: rea
Fotó: rea
19/36
Fűszerezett panírba forgatott szardíniaFotó: rea
Fotó: rea
20/36
Tokhalfilé grillezett burgonya zöldborsóval tálalva, wasabis, uborkás, kínai keles öntettelFotó: rea
Fotó: rea
21/36
Kókuszos panna cotta lime-os, epres szorbévalFotó: rea
Fotó: rea
22/36
Restaurant3 teraszaFotó: rea
Fotó: rea
23/36
Egy igazi bio étteremFotó: rea
Fotó: rea
24/36
Gombát és vadat az erdőből, magvakat, zöldséget a kertekből, és halakat a tengerből - ez a filozófiájaFotó: rea
Fotó: rea
25/36
Ez meg a desszertes pultjaFotó: rea
Fotó: rea
26/36
Fagylaltos tölcsérekbe töltött libamájpástétom a MuusubanFotó: rea
Fotó: rea
27/36
Itt minden tányérra kerülő alapanyag azok természetes élőhelyéről származik, és a termék minden részét felhasználjákFotó: rea
Fotó: rea
28/36
Aldaris sörgyár Riga Sarkandaugava kerületébenFotó: rea
Fotó: rea
29/36
Hatalmas területen fekszik a sörgyárFotó: rea
Fotó: rea
30/36
Fotó: rea
Fotó: rea
31/36
Néhány sörös réztartály belsejét fényinstallációkkal szerelték felFotó: rea
Fotó: rea
32/36
Maláta, komló, pörkölve vagy világosan, ki lehet venni, meg lehet tapogatni/kóstolniFotó: rea
Fotó: rea
33/36
A falakon üvegcsékbe zárt, a sör ízesítésére használt alapanyagokFotó: rea
Fotó: rea
34/36
A sörgyár ma már nem használt része, sörhotel épül majd belőleFotó: rea
Fotó: rea
35/36
A sörmúzeumot vasárnap kivételével minden nap 7 euróért lehet látogatniFotó: rea
Fotó: rea
36/36
Régi címkés, a gyártás történeti sorrendjében fakkokba zárt üvegekFotó: rea