Ír italok nyomában

Fotó: lehoczkim
1/11
A Guinness látogatóközpontban sört csapolni is megtanítanakFotó: lehoczkim
Fotó: lehoczkim
2/11
Kilbeggan egy kisebb viszkifőzde az ország közepénFotó: lehoczkim
Fotó: lehoczkim
3/11
Interaktív bemutató a sör alapanyagairól - A vízFotó: lehoczkim
Fotó: lehoczkim
4/11
Interaktív bemutató a sör alapanyagairól - A gabonaFotó: lehoczkim
Fotó: lehoczkim
5/11
A Guinness központ tetején található Gravity bárból körpanoráma nyílik a városraFotó: lehoczkim
Fotó: lehoczkim
6/11
Ez a Guinness Storehouse látogatóközpont egyik terme, ahol a sör különböző illatjegyeivel ismerkedhet a látogató futurisztikus környezetbenFotó: lehoczkim
Fotó: lehoczkim
7/11
A 20 éves és idősebb viszkiknél már ennyire dolgozik az idő! Az elpárolgó mennyiséget úgy nevezik: az angyalok részeFotó: lehoczkim
Fotó: lehoczkim
8/11
A tavaly novemberben alapított Torc kézműves sörfőzde söreiből egyet az egyik hely hotel mindig tart csaponFotó: lehoczkim
Fotó: lehoczkim
9/11
A Jameson kóstolószobájában pedig megtanulhatjuk, hogy mi a különbség az ír, a skót és az amerikai viszki közöttFotó: lehoczkim
Fotó: lehoczkim
10/11
Régen vízmalom adta az energiát a viszkigyártáshoz a Jameson gyárbanFotó: lehoczkim
Fotó: Brent Hofacker
11/11
Fotó: Brent Hofacker