Gundel Patisserie

Fotó: Páth Dániel / Travelo
1/14
Dr. Persány Miklós és Alföldy TádéFotó: Páth Dániel / Travelo
Fotó: Páth Dániel / Travelo
2/14
Újragondolt tányérdesszertFotó: Páth Dániel / Travelo
Fotó: Páth Dániel / Travelo
3/14
Klasszikus piteFotó: Páth Dániel / Travelo
Fotó: Páth Dániel / Travelo
4/14
Kóstoló adagokFotó: Páth Dániel / Travelo
Fotó: Páth Dániel / Travelo
5/14
Gundel torta vajas, csokis piskótávalFotó: Páth Dániel / Travelo
Fotó: Páth Dániel / Travelo
6/14
Trüffeles Gundel tortaFotó: Páth Dániel / Travelo
Fotó: Páth Dániel / Travelo
7/14
A menü: sült oldalas steak buronyávalFotó: Páth Dániel / Travelo
Fotó: Páth Dániel / Travelo
8/14
B menü: paprikás csirkeFotó: Páth Dániel / Travelo
Fotó: Páth Dániel / Travelo
9/14
Fotó: Páth Dániel / Travelo
Fotó: Páth Dániel / Travelo
10/14
Felújították, lefestették, megnyitottákFotó: Páth Dániel / Travelo
Fotó: Páth Dániel / Travelo
11/14
A főcukrász kedvenc műfaja a csokoládéFotó: Páth Dániel / Travelo
Fotó: Páth Dániel / Travelo
12/14
Rétes csendéletFotó: Páth Dániel / Travelo
Fotó: Páth Dániel / Travelo
13/14
Cukrász csapat, a jobb szélen Juhos JózsefFotó: Páth Dániel / Travelo
Fotó: Páth Dániel / Travelo
14/14
Felújított kupola Zsolnay-majolikávalFotó: Páth Dániel / Travelo