Kalandra fel! Ezek a legjobb szempillaspirálok hosszabb utazásokra 2023-ban (recenziók és tesztelések alapján)

A legjobb szempillaspirálok tartósak, könnyen eltávolíthatók, és kiváló volument biztosítanak. Utazáshoz általában a vízálló formulákat érdemes előnyben részesíteni, amelyek bírják a gyűrődést.

Forrás: makeup.hu

A mindennapi sminktáskában lévő szempillaspirál nem biztos, hogy megfelel egy hosszabb utazásra. A megszokott helyett érdemes egy vízálló változatot beszerezni, amely ellenáll az úszás, nedvesség okozta kihívásoknak, és még az örömkönnyek sem okoznak túlzott gondokat. 

A MAKEUP webáruház által létrehozott ranglistán számos lehetőség megtalálható, minden pénztárcához mérten. A MAKEUP online áruház bevallása szerint számukra a vásárlók pozitív élménye és visszaigazolása a legfontosabb. Ezért egy felhasználóbarát felületet hoztak létre, hogy kellemes szolgáltatást és gyors problémakezelést nyújtson. Tehát a MAKEUP nem csupán a legjobb árakat nyújtja Magyarországon, hanem kliensorientált hozzáállást is. A legjobb szempillaspirálok mellett érdemes átlapozni a virtuális oldalakat és megismerkedni a széles termékválasztékkal!

Gyakran ismételt kérdések a vízálló legjobb szempillaspirálokkal kapcsolatban:

  • Hogyan alkalmazzam a szempillaspirált?
  • A technikát mindig lehet alkalmazni, viszont különösen fontos melegben, párás levegő esetén: vigyünk fel szem alatti púdert a szempilla közelében, hogy a festék ne kenődjön le.
  • Hogyan távolítható el a vízálló szempillaspirál?
  • Mivel a legjobb szempillaspirál utazásra valóban vízálló, ezért nehezebb is lemosni. Utazáskor mi a babaolajakat szeretjük a legjobban.
  • Mennyi ideig tart a vízálló szempillaspirál?
  • A listánkon szereplő szempillaspirálok némelyike hogy akár 24 órán keresztül is fennmaradhat. Természetesen ez az időjárási a feltételektől és a használattól függően változhat.

Íme a 12 legjobb szempillaspirál utazásra:

Összességében a legjobb szempillaspirál: Revlon Volumizing Mascara

Néha a legjobb választás nem a legmagasabb áron érkezik, és ez a Revlon spirál tökéletes példa erre: szuperkrémes összetételű, drámai hatást kölcsönöz a szempilláknak. A kefe hullámos szálakkal rendelkezik, amelyek a tökéletes mennyiségű terméket veszik fel, és minden egyes szempillát elérnek. 

A legjobb pénztárcabarát szempillaspirál: Neutrogena Healthy Volume Mascara

Ez a gyógyszertári márka megbízható minőséget kínál alacsony áron. A Healthy Volume vízálló szempillaspirál egy nagy kefével dúsítja a szempillákat, amely alaposan (és építhetően) vonja be a szálakat. A formula édes mandulát és olívaolajat tartalmaz, így ápoló hatást fejt ki és minimalizálja a csomósodást. Ráadásul elég gyengéd összetételű az érzékeny szemek számára a kontaktlencsét viselőknek.

A legjobb szempillaspirál több színnel: Dior Diorshow Waterproof Mascara

Ez a Dior híres formulájának vízálló változata, szempillahosszabbításhoz mérhető hatással. Hatalmas applikátor ecsettel és többszöri felvitelt biztosító krémes formulával rendelkezik. Általában a vízálló szempillaspirálokat csak fekete színben gyártják, viszont a Dior az alapfekete mellett barna és lenyűgöző kék színt kínál. 

A legjobb volumenizáló szempillaspirál: IT Cosmetics Superhero Volumizing Waterproof Mascara

A szempillaspirál jelentősen megnöveli a szempillák hosszát és volumenét – vízálló felülettel, amely akár 24 órán keresztül is fennmarad. Az összetétel egy szépen felvihető állagot eredményez, a szín pedig igazi koromfekete, drámai eredménnyel. Az egyetlen kifogásunk az lehet, hogy nehéz eltávolítani, ezért mindenképp a cikk elején említett babaolajat vinnénk az utazásra.

A legjobb szempillaspirál göndörítéshez: Chanel Inimitable Waterproof Mascaras

Ez a vízálló szempillaspirál intenzíven fekete, de egyben természetesnek tűnő eredményt ad, precíz elválasztó, hosszító, volumenizáló és göndörítő befolyással. A kefe speciális kialakítása segít dúsítani még a nagyon vékony és apró szempillákat is. Persze ez a jellegzetes, aranykeretes fekete cső olyan elegáns, mint mindig is volt, ezért rejtsük el jó mélyen a neszeszerben!

A legjobb applikátorral rendelkező szempillaspirál: Lancôme Monsieur Big Waterproof Mascara

Ehhez a vízálló szempillaspirálhoz egy nagy ecset tartozik a valódi fedés érdekében. Puha és hullámos szálai minden egyes mozdulattal a megfelelő mennyiségű összeépíthető szempillaspirált biztosítják. Az izzadság- és elkenődésmentes formula simán és egyszerűen alkalmazható, és akár 24 órán keresztül is kitart újrafestés nélkül.

A legjobb szempillaspirál érzékeny szemre: Clinique High Impact Waterproof Mascara

Ez a vásárlók által közkedvelt High Impact szempillaspirál vízálló változata, ami hihetetlenül ellenáll az időjárási körülményeknek, csomósodás vagy elkenődés nélkül. A csavart drótos kefe segít a szempillák fésülésében és határozottabbá tételében, miközben biztonságos az érzékeny szemek és a kontaktlencsét viselők számára.

A legegyszerűbben felvihető szempillaspirál: L'Oréal Paris Voluminous Waterproof Mascara

Ez a pénztárcabarát lehetőség a legjobb szempillaspirál azok számára, akik gyors hatású, egyszerűen felvihető terméket keresnek. Ráadásul a L'Oréal szempillaspirál nem csak külsőleg hat, hanem puhává varázsolja a pillákat és vízálló fedést biztosít. 

A legjobb szempillaspirál hosszító hatással: Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara

A vízálló szempillaspirál tesztelői azt mondják, hogy a Too Faced Better Than Sex Waterproof kiválóan vastagítja, hosszabbítja és göndöríti a szempillákat, így még párás körülmények között is drámai látványt nyújt.. A kefe homokóra alakú, amely egyenletesen vonja be a pillákat és elválasztja azokat, az árnyalat pedig hihetetlenül fekete.

A legjobb hipoallergén szempillaspirál: Maybelline Great Lash Waterproof Mascara

Ez a mass-market szegmens egyik legjobb darabja. Az ikonikus rózsaszín tubus nem csak a rajongók régi kedvence, hanem a sminkesek által is jóváhagyott, hiszen formulája hipoallergén, a hatása pedig lenyűgöző!

A legjobb szempillaspirál úszáshoz: Estée Lauder Sumptuous Extreme Waterproof Volume Mascara

Az eredeti formula vízálló változata olyan kifogástalan, mint “testvére” – de még klóros vízben is 10 órán át. Ellenáll a hámlásnak, csomósodásnak és elkenődésnek, és olyan túlméretezett kefével rendelkezik, amely segít dúsítani és elválasztani a szempillákat, akárcsak egy fésű.

A legjobb környezetbarát szempillaspirál: Ere Perez Avocado Waterproof Mascara

A fenntarthatóságért küzdő szépségápolási márka vízálló szempillaspirálja vegán és környezetbarát, ráadásul összetételének köszönhetően eléggé gyengéd az érzékeny szemek tulajdonosainak is. Olajok és viaszok tápláló keverékét használja száraz stílusú formulában, amely egész nap tartós.

+1: Tippek a vásárláshoz: a MAKEUP tanácsai, vagyis hogyan találd meg a legjobb szempillaspirált

  • Keress tápláló és “teljesítményorientált” összetevőket

A vízálló szempillaspirál jobban ellenáll az izzadságnak, a könnyeknek és a nedvességnek a viaszok és a szilikonok miatt. Minél több a termékben a dimetikon, ami egy szilikon, annál lágyabb és simább lesz a felület, miközben eltaszítja a vizet a pilláktól. Ezt a komponenst vízálló szempillaspirálokban használják, hogy a szempillákhoz tapadjanak, így nem kenődik el a szem alatt.

  • Fontold meg, milyen tevékenységek során fogod viselni

Amikor utazást szervezel, többé-kevésbé azzal is tisztában vagy, milyen aktív pihenéssel fogod tölteni az időt. Tehát, ha sok úszást szervezel, de a szempillaspirálról nem szeretnél lemondani, akkor meg kell barátkoznod az annyira tartós formulákkal, amelyeket nehezebb eltávolítani.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek