Ez a biciklis alkalmazás lett az év applikációja

2021-ben a Magyar Kerékpáros Szövetség mobilalkalmazását választotta az Év Applikációjának. A BalatonBike365 weboldal és applikáció a Balaton turisztikai fejlesztési térségébe kalauzol bennünket, méghozzá biciklivel, az év 365 napján - írja a turizmus.com.

A díjazottak: a BalatonBike365 app első helyen végzettForrás: Magyar Kerékpáros Szövetség

Az applikáció az eligazodást is megkönnyíti a terület turisztikai értékeinek bemutatásán túl, és segíti a keresést azon szolgáltatások között, amik kínálatot nyújtanak. Továbbá túraútvonalakat, úti célokat, attrakciókat ajánl, segíti a navigációt a terepen.

"Egyedi, valós igényekre készült app, nagyon hasznos, jó megoldásokkal. Kompakt, jól szűrhető és kellően részletes ajánlások találhatóak az útvonalakhoz, desztinációkhoz. Ha jól előre tervezett útvonalon akarsz haladni egy részletes terv mentén, vagy csak hirtelen bicikliznél 1 órát, akkor is tökéletes az alkalmazás." – értékelt a zsűri.

Kiemelt figyelmet kapott a díjnyertes applikációban a Balatoni Bringakörút összekötése a Balaton déli részén, a Balaton-felvidéken és a Nyugat-Balaton-Kis-Balaton térségben kijelölésre és kitáblázásra kerülő kerékpározható utakkal, valamint aMagyarországon egyedülálló északi részen kialakított erdei élményútvonallal.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek