Izland új kampányt indított - 22,7 méternyi boldogságot zúdít a telefonunkra

  Az izlandiak kiszámították, hogy nagyjából 22,7 méternyi szörnyűséges és elszomorító hírfolyamon pásztáztunk végig minden nap ebben a feje tetejére állt világban. Ezért úgy döntöttek, hogy megfordítják a trendet, és 2020 egyik leghatásosabb angol kifejezésének választott Doomscrolling (szószerint fordítva: végítélet görgetés) helyett bevezetik Joyscroll szóösszetételt, ami nagyjából annyit tesz, hogy örömteli, szép hírek és posztok görögetése 

  Forrás: Inspired by Iceland

  Az Inspired by Iceland, a Visit Icaland projektje, mely megvalósította a Joyscroll.com oldalt, egy olyan webhelyet hozott össze, amit elsősorban az okostelefonunk, vagy tabletünk képernyőjén élvezhetünk a legjobban. A joyscroll lényege, hogy 0 méterről indulva, az említett 22.7 méter hosszú hírfolyam alatt csak megnyugtató, békés gondolatokat ébresztő képeket és tényeket nézegetünk.

  A vízeséshez hang is jár, a meleg vízű lagúna felett pedig bepárásodik a telefonképernyő. A hóban velünk együtt örül egy sarki róka, az izlandi zsemleszínű ló, menő sörényét pedig kedvesen símogatja a szél, olyan közel, hogy szinte megcirógathatnánk a puha orrát. 

  Forrás: Inspired by Iceland

  És ha a weboldal nem lenne elég, a már említett Inspired by Iceland-nek van egy Facebook oldala is. Ha ott a kedvelésre kattintunk, akkor a mi hírfolyamunk is kap egy kis izalndi löketet, szép képekkel, jó ajánlókkal, érdekes tényekkel - mi már rá is kattintottunk a gombra, mert egy kis plusz boldogság minden irányból jól jön.  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!