Trükkös módon elrejtett kamerákat fotóztak a nyaralók a szállásokon

Manapság, amikor az adatvédelmi kérdések egyre gyakoribb témává válnak, különösen égető kérdéseket vetnek fel azok a rejtett kamerák, amelyekre nyaralók bukkantak világszerte az Airbnb és más szállásokon.

A kukkoló tulajdonosok módszerei elképesztően változatosakForrás: Sergey Privalov/Shutterstock

Nemcsak sértő felismerés, de félelmetes élmény is rejtett kütyüt találni olyan, mindennapi tárgyakban, amelyekről soha nem gondolnánk, hogy más is lehet, mint aminek látszik. A legjobb fegyver ez ellen az, ha felvértezzük magunkat azzal a tudással, hogy hol és mit kell keresnünk azért, hogy pihenés közben biztonságban érezhessünk magunkat. Végeláthatatlan a legártatlanabbaknak tűnő dolgokba rejtett kamerák listája. Ez itt például egy töltőnek álcázott kamera, amit a vendégek egy Airbnb szálláson fedeztek fel.

De ez még nem minden! Falikép, óra, füstérzékelő, illatosító, ceruzatartó, konnektor, samponosflakon is szolgált már rejtekhelyéül a bérbeadók által elhelyezett kameráknak. A Bored Panda cikkében összegyűjtötték a legtrükkösebb módon elrejtett kamerákat, amiket a nyaralók fotóztak le. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek