Máris sokan bolondulnak a kuckós csodaautóért

A lakóautós utazás egyre jobban divatba jön, és ez egyáltalán nem véletlen. Korábban mi is írtunk már arról, hogy, noha vannak hátrányai is, mekkora buli lehet egy lakóautós, vagy lakókocsis kirándulás. Az persze nagyon nem mindegy, hogy milyen járgánnyal vágunk neki az országútnak.

Forrás: HYMER

A Hymer VisionVenture névre keresztelt lakóautója például majdnem szó szerint olyan, mint egy kerekeken guruló lakás. Szuper kényelmes és modern, amiben, ha nem is felejtjük el teljesen, hogy nem otthon vagyunk, minden esetre nagyon komfortosan érezhetjük magunkat. Az autót 2019-ben mutatták be Düsseldorfban, és máris sok rajongót szerzett. Egyelőre csak a prototípus készült el, de 2025-re ígérik az első megvásárolható darabokat.

Forrás: HYMER

A technikai részletek természetesen roppant fontosak lesznek, így már alapvető lesz az építéskor a 3D nyomtatás és „felfújható-felnyíló" tető. Ez utóbbi oldala olyan lesz, minta méhek méhsejtek falai, és közel hét centis vastagságának köszönhetően remekül fog szigetelni is. Az autó fényezése is különleges lesz, így ellensúlyozni tudja például a kocsit érő nagy hőingadozásokat.

Forrás: HYMER

Ehhez jön még a belső kialakítás, melyet nemcsak szuper praktikusra, hanem nagyon elegánsra is terveztek, és a legapróbb részletekre is figyeltek a színválasztástól a fogantyúkig, hogy kellemes legyen az összhatás, írja a Lonely Planet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek