Repülőgépes háttérzajokból rakta össze kampánydalát a Singapore Airlines

2019. október 3-án indítják el az első Szingapúr – Seattle járatot, amit egy zeneszám bemutatásával ünnepel a Singapore Airlines.

Az Airbus A350-900 típusú repülőgépről összegyűjtött háttérzajokat, hangokat tartalmazó dal a légitársaság és a seattle-i székhelyű elektronikus zenét gyártó Chong the Nomad közötti együttműködésből született. A 22 éves tehetséges, feltörekvő zenész és producer 14 éves korától zenél. Az általa készített remix track lett a Singapore Airlines „Seattle Sounds Even Better Now", azaz „Seattle még jobban hangzik" elnevezésű kampányának dala.

A világ egyik legjobb légitársasága különleges dallal köszönti Seattle-tForrás: Singapore Air

A Non-Stop című dalban egy A350 repülőgép motorjának zaja, és a hétköznapokon, a fedélzeten hallható hangok – legyen az a biztonsági öv kattanása, az evőeszközök zaja vagy a légiutas-kísérő hölgy kedves hangja – keverednek Chong pop-elektronikus stílusával. A teljes dal a Spotify zene-streamelő szolgáltatáson keresztül hallgatható meg, itt alább pedig a videót is megnézheti:

Seattle amúgy a negyedik amerikai nagyváros, ahova Szingapúrból közvetlen járattal lehet eljutni, így . mostantól Szingapúrt az Egyesült Államokkal heti 31 nonstop járat köti össze.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek