Itt az alkalmazás, amelyben helyiek mutatják be városukat a turistáknak

  A magyar fejlesztésű Like Locals alkalmazás segítségével helyiek mutathatják meg a turistáknak a városukat. Az App Store-ból és Google Play-ből ingyenesen letölthető, jelenleg béta verziójú applikáció fejlesztőinek célja, hogy forradalmasítsák a turizmus világát az Y generáció utazási szokásaira szabott alkalmazással – írja a Turizmus.com.

  Az applikáció olyan városi sétákat, túrákat - vagy ahogy fejlesztői hívják - „footprinteket" kínál felhasználói számára, amelyek állomásait a helyiek állították össze olyan különleges helyszínekből, amiket a hagyományos turistaútvonalak nem érintenek. Az egyes állomásokon a felhasználók a helyiek történetei, leírásai alapján ismerhetik meg a kiválasztott várost, és annak eddig rejtett nevezetességeit.

  Forrás: Like Locals

  A most elérhető tesztverzió segítségével három város: Budapest, Barcelona és London fedezhető fel a helyiek ajánlásai alapján. Ezekben a városokban egyenként közel 30-30 footprint, azaz útvonal található, a jövőben azonban bővíteni szeretnék, amihez szintén várják a felhasználók saját történeteit és kedvenc nevezetességeit.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!